Comunicat de la Regidoria de Sanitat (16/04/21)

Com cada setmana ens hem reunit alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca amb Marina Salut i Salut Pública.

Segons ens informa salut pública, la situació és molt bona i la incidència és baixa. Hi ha pocs casos i a més aquests estan controlats en la nostra comarca.
El risc en els pròxims 7 dies és baix.

Pel que respecta a l’hospital Marina Salut en aquests moments no hi ha cap ingressat en planta i sòls 1 en UCI per COVID-19.

Aquesta setmana s’han vacunat a Dénia en Llunàtics a les persones de 62-63 anys i als centres de salut de 72-73 anys. En l’hospital s’han vacunat malalts de risc extrem com són trasplantats i diàlisi, la setmana que ve començaran amb els malalts oncològics
En total s’han inoculat unes 5000 dosis.

La situació en la nostra població és bona no hi ha cap positiu per COVID-19.
Estan vacunant-se a les persones de 62-63 anys en Dénia i en el nostre centre de salut en aquest moment estan vacunant a les persones de 70 anys.

No tenim notícies de quant serà la vacunació massiva perquè depén de les vacunes que arriben, però ja estem fent les gestions oportunes per a condicionar el pavelló municipal, esperem que siga com més aviat millor i puguem continuar amb la nostra vida i que tot torne a la normalitat.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

191 Visites

Deixa un comentari