Comunicat de la Regidoria de Sanitat (14-05-21)

Des de Salut Pública ens informen que la situació a la nostra comarca és tranquil·la, encara que un poc pitjor que la setmana passada, ja que hi ha hagut algun brot al sud de la comarca. Però la situació a hores d’ara està controlada.

Pel que respecta a l’hospital comarcal sols hi ha un pacient en planta malalt de Covid-19. A més, ja portem 71.000 vacunes administrades a la Marina Alta.

Durant la pròxima setmana acabaran de vacunar a les persones de 66-67 i 68 anys i començaran amb els 59 anys.

A la nostra població a hores d’ara sols hi ha un cas positiu per Covid-19. A més, ens informen des del centre de salut que s’estan inoculant segones dosis.

Esperem que el pròxim dia 24 de maig es puga obrir el pavelló municipal per a la vacunació i que arribe un nombre major de dosis i que d’aquesta el mes de juny puga’m tindre a les persones de 50-59 o inclús a les de 40-49 vacunades. Però com ja hem dit, tot dependrà del nombre de dosis que vagen arribant.

Esperem que aquesta previsió siga una realitat i que aquest estiu puga ser el més paregut al que estàvem acostumats.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

164 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!