Compte enrere per als Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta 2009

Ahir va arribar a Pego la Torxa i Bandera Olímpiques dels VIII Mini Jocs comarcals per tal simbolitzar la participació pegolina a aquest esdeveniment esportiu i la unió dels pobles de la Marina Alta. 7 participants van portar les insígnies esmentades, un per cada modalitat esportiva que acudirà a Dénia el 29, 30 i 31 de maig per a gaudir i competir. Ahir per la vesprada, sota un sol que apretava, Pego va rebre, a les pistes del Pujol, la torxa i la bandera dels VIII Mini Jocs de la Marina Alta que enguany se celebren a Dénia els dies 29, 30 i 31 de maig. La regidora d’esports va explicar que aquests dos elements simbolitzen “la participació pegolina a aquest esdeveniment esportiu i la unió dels pobles de la Marina Alta”. Així mateix, Marian Tamarit va suggerir que “l’esperit que ha de regir la nostra participació és el de l’esforç, l’orgull i la satisfacció per representar el nostre poble però també el respecte, la tolerància i l’esportivitat cap als altres participants”. Marian Tamarit desitjava moltíssima sort als participants en les seues respectives actuacions esportives.

El manifest dels VIII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, llegit per l’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà, manifestava la veu dels xics i xiques que hi estaran presents en la competició comarcal. Entre d’altres qüestions expressava “la ferma voluntat de tots nosaltres per a convertir aquest esdeveniment esportiu en una manifestació de solidaritat i cooperació entre els pobles de la nostra comarca”. I és per això mateix que el manifest afirmava que “els xiquetes i les xiquetes de Pego acceptem amb orgull, participar i representar als veïns d’este poble en els VIII Mini Jocs i ho farem amb la dignitat que us mereixeu, compartirem respectant els valors olímpics que representa la torxa”.

Dos dels portadors de la bandera olímpica amb el símbol dels cinc anells, Laura i Víctor, representants del bàsquet i el futbol, respectivament, explicaven que “s’ho passaran de meravella” i que “els sembla molt bé perquè ens vegem en tots els pobles de la Marina Alta i és inoblidable”.


471 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!