Compromís pregunta en Les Corts per la cessió de l’antic institut

El diputat del Grup Parlamentari Compromís, Josep Maria Pañella, va registrar el passat 23 de juliol, dos preguntes relatives a l’estat de la tramitació de la cessió de l’exedifici educatiu. Dos preguntes dirigides a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
És estiu però Compromís, com es va acordar en una de les últimes assembles obertes, ha donat un pas més en el procés de recuperació de l’antic institut de secundària. El passat 23 de juliol, el diputat del grup parlamentari Compromís en Les Corts, Josep Maria Pañella, va registrar dos preguntes relacionades amb l’antic institut dirigides a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

En primer lloc, Pañella recorda que “ l’Ajuntament de Pego porta tres anys reclamant a la Conselleria la cessió de l’IES Enric Valor”, els tres anys que el centre porta tancat. L’escrit de Pañella descriu que durant eixe temps “les instal•lacions de l’IES continuen degradant-se” i assevera que “la reversió de la cessió donaria un nou impuls a l’activitat de l’associacionisme i la cultura a Pego al disposar de noves instal•lacions”.

Davant açò el diputat de Compromís a Les Corts pregunta:

“1-. Per part de la Conselleria es té previst cedir a l’Ajuntament de Pego l’IES Enric Valor?

2-. En cas afirmatiu, quins són els motius del retard en la cessió?”.626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!