Compromís Marina Alta lamenta el repartiment de 103.512 euros anuals entre el PP i el PSOE de la província d’Alacant

La coalició denuncia que la Marina Alta compta amb tres diputats provincials, Juan Bta. Rosselló i Ximo Ferrando del PP i José Chulvi del PSOE que cobren més de 60.000 €/any. El secretari comarcal de la coalició, ha anunciat que una vegada es publique l’acord al BOP, Compromís presentarà una al·legació en contra del mateix.
A finals de la setmana passada coneixíem, per la premsa valenciana, que el PP i PSOE havien acordat la possibilitat de transferir als seus comptes, fons de les assignacions que ingressen en la Diputació d’Alacant. Un acord que era contestat ahir per l’executiva comarcal de Compromís a la Marina Alta. Esta formació lamenta “l’ús de diners públics de la Diputació d’Alacant per finançar als dos grans partits centralistes, el PP i el PSOE”.

Expliquen que estos partits “es reparteixen anualment més de 100.000 euros, exactament 103.512 euros per any, i que no contents amb eixa grandíssima quantitat, en l’últim ple de l’organisme provincial, van acordar en una moció pactada pels dos i fora de l’ordre del dia, obrir la via per a incrementar esta assignació que reben a dia de hui, un acord curiós i trist, si més no, quan actualment, en plena crisi econòmica, tot es revisa a la baixa”.

Este últim acord ha fet que Compromís es ratifique en la creença “d’eliminar les diputacions provincials, organismes poc democràtics, més propis de l’època franquista, com acabem de comprovar amb aquest acord, amb una total falta de transparència”. La coalició de la Marina Alta definix les diputacions com organismes “associats al clientelisme i amb falta de control democràtic, a més de ser organismes on els seus representats no són triats directament per la ciutadania”.

A la Marina Alta, li corresponen tres diputats provincials, dos del PP, en este cas Ximo Ferrando, alcalde d’Ondara i Juan Bautista Rosselló, alcalde de Benissa i un del PSOE, en esta legislatura José Chulvi, alcalde de Xàbia. Des de Compromís denuncien que cadascun d’ells percep “una nómina que supera els 60.000 euros anuals”.

Per al portaveu de la Coalició Compromís a la Marina Alta, el nacionalista Enric Vengut, “el que cal per a eixir d’aquesta crisi que patim, és reduir assessors, càrrecs de confiança i també les mateixes diputacions provincials, que són una cova de col·locació d’amics”.

El secretari comarcal de la coalició a la Marina Alta, també ha anunciat que “una vegada es publique al BOP, l’enèsim acord entre el PP i el PSOE de la Diputació d’Alacant, tots ells amb interessos partidistes i no pensant en el benefici dels ciutadans, presentarem una al·legació contra aquest acord”.
505 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!