Compromís convoca una assemblea Oberta a Pego “per a construir una nova majoria”

Fa una crida als seus votants, als votants dels diferents partits amb els que compartixen aspiracions de construir una nova societat, així com també als abstencionistes actius. Els convoquen a acudir el proper divendres 6 de juny, a les 20h., a La Creu del final del passeig Cervantes per fer una assemblea oberta.
Passades les eleccions europees, una de les formacions polítiques de Pego fa balanç i una proposta pensant ja en les properes, les municipals i autonòmiques. Des de Compromís per Pego han remés una nota de premsa per a donar les gràcies a tota la gent que “ha confiat en nosaltres”, perquè, asseguren “són resultats que indiquen que anem pel bon camí” i és que recorden que Compromís va multiplicar per 6 els resultats de les darreres eleccions europees, en 2009, obtenint 683 vots. Un resultat que contraposen a la pèrdua del “50% dels vots del PP” i del PSOE que perdia “700 vots quedant-se en 948”.

Compromís, però, va més enllà i es fixa en el resultat d’altres partits en els que, comenta, “compartim moltes parts del programa com Esquerra Unida (296 vots), Podemos (233 vots) i altres llistes menys votades”. Davant este resultat final, interpreten que, “la gent del nostre poble ha votat pel canvi. Un canvi des de baix, que compte amb les persones per damunt de la casta política i econòmica i que va obtindre a Pego al voltant del 33% dels vots, molt superior al resultat dels representants del bipartidisme”, conclou Compromís per Pego.

Afirmen però, que “hi ha res fet encara” i, davant el repte, assenyalen que “si volem que hi haja un canvi en profunditat del model polític i econòmic a Pego i al País Valencià haurem de treballar-lo entre tots i totes”. Perquè, manifesten que “el vell model basat en l’especulació urbanística que tantes alegries va donar al PP i al PSOE ha arribat a la seua fi”. A més, asseveren que “tampoc volem el model econòmic basat en jornals de vergonya i empreses de treball temporal que està abusant dels treballadors i condemnant els joves, i no tant joves, a emigrar”.

És per això que des de Compromís per Pego es creu que “ha arribat el moment de construir el canvi entre tots i totes”. Per a fer-ho han convocat als seus votants i “als votants dels diferents partits amb els que compartim aspiracions de construir una nova societat, així com també als abstencionistes actius, a acudir el proper divendres 6 de juny, a les 20h., a la Creu del final del passeig Cervantes per fer una assemblea oberta”.
Esta crida naix, expliquen, de la necessitat de “veure’ns les cares i escoltar-nos. Parlar de com estem i sobretot on volem arribar, quin model productiu volem per al nostre poble. Fer un programa de canvi, que siga participatiu i totalment transparent”.

Des de Compromís declaren que “els partits no som més que ferramentes per a millorar la vida de les persones. Nosaltres posem Compromís per Pego al servei d’aquest poble. Al final allò important, per damunt de les sigles, són els objectius i pensem que hi ha una part important del poble amb objectius comuns i hem de confluir des del respecte de tots i totes per a fer-ho possible”, conclou el seu comunicat de premsa.

479 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!