Comencen les rebaixes a Pego

L’Associació de Comerciants ha informat que, des de hui, 1 de juliol, els comerços associats tenen els millors productes als millors preus. Durant el mes de juliol els comerços associats obriran, majoritàriament, de 9,30 a 13,30h. i de 17,30 a 20,30h.
És habitual, en arribar l’1 de juliol, que s’encete la campanya de rebaixes d’estiu. Els comerços associats de Pego i tota la resta (amb alguna excepció) han obert este matí els seus establiments amb els articles de la temporada estiuenca rebaixats, en uns descomptes que solen moure’s entre el 30% i el 50%, però que poden arribar a ser superiors en alguns establiments.

Els comerciants són optimistes i esperen augmentar la facturació, almenys durant els primers quinze dies de rebaixes que és quan la gent més interessada acudix a adquirir allò que necessita o vol i que ara pot adquirir amb algun tipus de descompte. Les rebaixes duraran dos mesos, fins a finals d’agost, però des del sector recorden que és durant els primers 10 dies quan es podran trobar la majoria dels productes.
Pel que fa als horaris d’obertura dels establiments que formen part de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, durant el mes de juliol obriran, aproximadament de 9,30 a 13,30h., i de vesprada de 17.30 a 20,30 hores. També ens comenten que durant la setmana de Sant Jaume (25 de juliol) alguns comerços tenen pensat tancar de vesprada. Serà, però, a partir d’agost quan els comerços pegolins (majoritàriament) tanquen per les vesprades.
462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!