Comencen els treballs de millora del bar Mercat per a albergar la seu del banc d’aliments de Pego

Esta vesprada, a les 20.30 hores, l’alcalde del municipi es reunix, per segona vegada, amb el voluntariat per concretar la llista definitiva d’associacions i persones que hi col·laboraran en la posada en marxa.
Els moviments que s’observen a l’interior del bar Mercat de segur que desperten la curiositat de més d’una persona. Us contem quin és l’objectiu.
El passat 8 de setembre al plenari ordinari es va tractar la possibilitat de crear un banc d’aliments al municipi de Pego. La proposta la feia el Bloc-Compromís i coincidia en el temps amb les negociacions que havia iniciat l’equip de govern amb la mateixa finalitat. En aquell moment, la Mancomunitat de Serveis Socials comptabilitzava al voltant de 180 persones amb la necessitat d’una ajuda com esta. I és que els bancs d’aliments s’estan convertint en una opció d’ajuda a persones i famílies sense possibilitat de cobrir les necessitats més bàsiques, com és la de l’alimentació.

A principis d’octubre ens assabentàvem que les dos parròquies accedien a col·laborar en la gestió del banc d’aliments i des d’aleshores no s’havia tornat a conèixer res al respecte del banc d’aliments, tot i que s’han anat fent coses. L’alcalde del municipi confirmava este matí a Ràdio Pego que la neteja i les millores que s’estan duent a terme al bar Mercat són per posar en marxa el futur banc d’aliments que està previst que comence a funcionar “de cara a la campanya de Nadal”, segons informava Carmelo Ortolà. El bar Mercat serà el dipòsit, el magatzem i el punt de distribució del banc d’aliments.
L’alcalde del municipi es reunirà esta vesprada, per segona vegada, amb el voluntariat que s’encarregarà d’ajudar en la recollida, organització i distribució dels productes que s’emmagatzemen al banc d’aliments. Esta reunió, que tindrà lloc esta vesprada a les 20.30, servirà per a tancar el llistat definitiu de voluntaris i voluntàries que donaran vida al banc d’aliments de Pego.

Han estat moltes les associacions que s’han brindat a col·laborar en este projecte el que permetrà, si no passa res, obrir dos vesprades a la setmana el banc d’aliments, els dimarts i els divendres.

Avançava l’alcalde i regidor d’Hisenda que l’Ajuntament de Pego, que està actualment elaborant els pressupostos per a 2013, ha destinat una partida pressupostària per al banc d’aliments que es complementarà amb les aportacions de Creu Roja i de la gent que, desinteressadament, vullga donar aliments al banc.
599 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!