Ciutadans de Pego inaugura la seu electoral

La carrera cap als comicis municipals del 27 de maig ja ha començat per a Ciutadans de Pego. La nit de divendres passat més d’un centenar de simpatitzants van acudir a la inauguració de l’Oficina del Candidat, Carmelo Ortolà, situada en l’Avinguda de Jaume I número 12, en un acte que va servir per a donar començament a la precampanya de la formació independent pegolina. La campanya política dels diferents partits continua centrant els actes del cap de setmana. Si la setmana passada va ser el PP el que presentava la seua seu i candidata, en esta han segut els ciutadans de Pego i el PSPV els que han centrat els actes. Molt nombrosa va ser la presència de pegolins i pegolines en la presentació de la nova seu de campanya de Ciutadans de Pego. L’alcaldable per aquesta formació va oferir la seu per a totes les persones que vullguen acostar-se al partit i va donar les gràcies a tots els que es van acostar el divendres per la nit. Carmelo Ortolà va haver de dirigir-se al públic des de la porta de la seu ja que la quantitat de gent i les dimensions del local van impedir que es fera dins. Ortolà va anunciar que, per a això, a partir del dilluns totes les vesprades l’oficina estaria oberta per a arreplegar opinions i suggeriments dels veïns de Pego, “sense discriminar a ningú”. Carmelo va apuntar que l’objectiu es aconseguir novament l’alcaldia de Pego.

Ortolà va indicar que estaven contant-se mentires en la campanya i va informar als seus seguidors que li les traslladen perquè ell no els enganyarà. I va afegir que el proper 18 de maig es farà el sopar de campanya.

L’alcaldable va presentar Ciutadans de Pego com la formació de centre moderada i es va mostrar contrari a què hi hagen extremismes i totalitarismes a Pego i es va mostrar una vegada més recolzat per una part del municipi.

Ortolà va respondre a les crítiques que des del PP han llençat contra l’actual alcalde, ell mateix, realitzades en el sopar de presentació de la candidata popular i va insistir en què darrere dels populars hi ha interessos urbanístics. Va rebutjar les difamacions i va afegir que no va a fer cas a eixes bobades i continuarà endavant.
288 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!