Ciutadans de Pego acomiada la temporada inaugurant seu

La va inaugurar divendres. Està ubicada al passatge de la Plaça de la Constitució, entrant pel c/Mar. Confirmava Carmelo Ortolà que Ciutadans de Pego tornarà a concórrer a les properes eleccions municipals perquè la gent de centre tinga una opció dins l’espectre polític de Pego.
Queda menys d’un any per a les eleccions municipals i els partits van prenent posicions i deixant-se veure més enllà de la casa consistorial. Una bona mostra la tenim en Ciutadans de Pego que, divendres passat inaugurava seu. El seu líder, Carmelo Ortolà comentava que no només és una inauguració de seu, sinó també un comiat a la temporada, abans de Festes i que els pegolins i les pegolines se’n vagen a estiuar.
Este pas, llegint entre línies, significa que Ciutadans de Pego continua apostant per la política municipal i és que, declarava Ortolà, “des de fa dos legislatures estem concorrent a les eleccions municipals, estem formant part del govern municipal i perquè pensem que, una opció independent, local, com és Ciutadans de Pego, continua tenint un espai obert i més hui en dia veient el mal exemple que estan donant els partits nacionals amb la brutícia que tenen dins de casa”.
Assegura Carmelo Ortolà que els membres de Ciutadans de Pego el que volen és transmetre confiança. I ho fan “treballant dia a dia per la gent del poble” i incidia el líder independent que “qualsevol persona ha de participar en la vida política del poble, de la ideologia que siga” i tornava a definir a Ciutadans de Pego com a partit “de centre polític”. Concloïa Ortolà que, Ciutadans de Pego, tornarà a concórrer a les seues quartes eleccions “perquè tots els que vullguen recolzar-nos tinguen espectre polític per a fer-ho”:614 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!