Ciutadans de Pego aclareix que no ha concorregut a les eleccions europees sota la marca ‘Ciudadanos’

Després de la confusió apareguda en la premsa comarcal que concedia els vots obtinguts per ‘Ciudadanos’ a les últimes eleccions europees a la formació política local Ciutadans de Pego, el grup ha demanat rectificació.
Alicia Siscar Escrivá, com a portaveu del grup municipal Ciutadans de Pego, s’ha dirigit als responsables d’un mitjà de comunicació comarcal perquè rectiquen la informació donada, amb motiu de la publicació i anàlisi dels resultats electorals de les recents eleccions al parlament europeu en el municipi.
En el document s’aclareix que “les sigles de ‘Ciutadans de Pego’ pertanyen a una agrupació independent que només concorre a les eleccions municipals. Per això només es corresponen fonèticament amb la candidatura de ‘Ciudadanos’ als comicis europeus”. Deixa clar que no Ciutadans de Pego no comparteix “ideologia, ni servim de suport [a Ciudadanos], tal com vam pretendre deixar clar davant de la Junta Electoral al coincidir ambdues sigles”, una petició que va ser rebutjada “amb l’argument que no estàvem autoritzats”.

Per l’anteriorment explicat, Ciutadans de Pego, expressa que “resulta erroni l’anàlisi electoral publicat”, una extrapolació dels resultats electorals europeus als municipals, que s’indica, en el mitjà de la següent manera: “En canvi, Ciutadans, en l’actualitat el soci de govern del PSOE, es quedaria fora de la corporació al no haver aconseguit el 5% dels vots. Una altra qüestió és si el partit de Carmelo Ortolà repetiria este mal resultat en unes hipotètiques locals…”.

Per revertir l’error, Ciutadans de Pego, insten als responsables a “realitzar l’oportuna rectificació a fi de no confondre a l’opinió pública tant del municipi, com de la comarca o de la resta de la Comunitat Valenciana”.
Hem d’afegir que també s’ha demanat la mateixa rectificació, per part del representant de ‘Ciudadanos’ a Pego, Rafa Mendías.


633 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!