César Monzonís guanya el I Certamen de Monòlegs de Gandia

El professor de l’Escola de Teatre de Pego i director dels diferents grups que han nascut d’ella -La Butaca Teatre, Tres i no res i Dijous Teatre-, s’ha alçat amb l’estatueta inaugural. César Monzonís guanyava amb el monòleg ‘Sóc de poble’.
César Monzonís va ser l’encarregat, divendres a la nit, d’inaugurar el I Certamen de Monòlegs del Museu Faller de Gandia. Va posar el ‘llistó’ ben alt per al seus deixebles, José Vicente Arbona (El Gamba), Carolina Ferrer o Juan José Perelló (Blas) que també actuaven la nit de divendres. Per a l’ocasió, César Monzonís va triar presumir d’allò de…: ‘Sóc de poble’ i la veritat és que va deixar el jurat rendit al seu art d’explicar la seua realitat amb ironia, humor i molta desimboltura.
De segur que este monòleg no és la primera vegada que l’interpreta dalt de l’escenari i li ha donat temps a matisar-lo, adaptar-lo i fer-lo profundament seu.

D’altra banda, no és difícil imaginar perquè ha triat César Monzonís definir-se com a “sóc de poble”. Entre d’altres, no fa massa temps defensava la creació de “la Federació de Pobles Independents que pretén eliminar les capitals”.
Al I Certamen de Monòlegs del Museu Faller de Gandia van participar dotze monologuistes entre divendres i dissabte. César Monzonís ha sigut Premi del Jurat, aconseguint una interessant quantia econòmica. El segon premi del Certamen era concessió del públic, que va poder votar cada dia pel seu humorista preferit.
Tot l’equip de Ràdio Pego li dóna l’enhorabona, a César Monzonís per l’èxit aconseguit.
525 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!