CC.OO denuncia la Conselleria de Sanitat


El sindicat CC.OO del País Valencià ha presentat una reclamació al Síndic de Greuges contra la Conselleria de Sanitat per no constituir ni convocar la majoria de Consells de Salut dels departaments sanitaris.


El sindicat CC.OO del PV ha presentat en la Sindicatura de Greuges una reclamació contra la Conselleria de Sanitat, per no constituir ni convocar la majoria de Consells de Salut dels departaments sanitaris. El cas més flagrant de retard en la convocatòria és el de l’antiga àrea 12, actualment departament 13, que correspon al Consell de Salut de la Marina Alta, que no es convoca des de l’any 2001.

En un comunicat de premsa el sindicat afirma que aquesta situació és una clara vulneració dels drets dels ciutadans i dinamita la participació comunitària en aquests òrgans assessors. En la denúncia al Síndic, CC.OO ha assenyalat de manera clara tota la normativa que la Generalitat incompleix, subratllant que Sanitat retarda la constitució dels Consells de Salut de forma premeditada per a impedir el debat social, negant per tant informació essencial com la situació de les llistes d’espera, o l’execució pressupostària dels departaments.

En aquest sentit, CC.OO del PV sol•licita al Síndic que òbriga un nou expedient a la Conselleria de Sanitat i inste al compliment de la llei, anunciant que si en un termini raonable no es convoquen aquests òrgans assessors el sindicat interposarà demanda judicial.

233 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!