Carolina Sala ix al carrer per a exigir celeritat en les obres del nou centre

La cita demà dijous a les 5 de la vesprada davant les portes de la Trilladora, on s’ubiquen els barracons que els fan d’aules. Allí es realitzarà una concentració i posteriorment, en manifestació s’arribarà fins on s’està duent a terme les obres del nou col•legi. La iniciativa, organitzada per l’AMPA, té com a objectiu mostrar el seu malestar per la lentitud de les obres en execució. Avui llegíem a la premsa comarcal que s’ha tancat el Col•legi Públic de la Xara per ruïna i que ara els xiquets i xiquetes hauran d’estudiar en barracons fins que els construisquen un nou edifici. A Pego aquesta història sona molt, perquè és molt semblant a la que han patit, i encara pateixen els alumnes i el professorat del Col•legi Públic Carolina Sala. Fa ja més de dos anys que va començar el procés de canvi d’escola i quan estem a les portes d’un nou any, encara semblen llunyanes les dates de finalització del procés que culminarà el dia que el professorat i l’alumnat de Carolina Sala puguen encetar les classes en el nou col•legi.

Davant aquesta situació els pares i mares de l’escola han dit prou de silenci i han decidit moure’s per tal de fer-se escoltar, ja que les cites no arriben i les respostes sobre la finalització es dilaten sobremanera en el temps. En la darrera reunió extraordinària de l’AMPA de Carolina Sala es va acordar dur endavant una concentració-manifestació “per a donar a conèixer eixa preocupació i per a vore si podíem fer algun tipus de pressió per a què les obres vagen més de pressa del que van”, com recordava la presidenta de l’AMPA, Aurora Pons.

La manifestació serà demà dia 11 de desembre a les 5 de la vesprada. Eixirà des de la Trilladora, on estan els barracons, i recorrerà Carretera Dénia, Avinguda Alacant, Carrer La Pau i Avinguda Fontilles fins a arribar a les portes del terreny on sempre ha estat l’escola Carolina Sala i on actualment s’està alçat el nou edifici. Aurora Pons declarava que “esperem i convidem a tota la gent del poble a què ens acompanyen en esta manifestació perquè considerem que és una cosa de tots i del poble”.

L’altra de les accions previstes per a completar la concentració-manifestació, l’enviament de cartes individualitzades a la Conselleria d’Educació per fer patent el malestar general per la situació descrita, de moment, s’ha congelat fins a què l’activitat central, la manifestació, es duga a terme.

Des de l’AMPA, a través de la seua presidenta es reitera la crida solidària de tot el poble per a recolzar un fet que perjudica a més de 200 alumnes pegolins, al seu professorat i conseqüentment als seus pares i mares, és per això que “demanaríem i demanem el recolzament de les altres AMPES i de la gent del poble en general que es pot veure afectada per este retard en les obres”, assegura Pons.

401 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!