Carolina Sala col·labora amb el banc d’aliments amb motiu del dia de la pau

Aliments per al desdejuni o productes d’higiene personal són alguns dels elements que han donat hui els i les alumnes del col·legi Carolina Sala al banc d’aliments de Pego per a col·laborar en les persones que no tenen recursos.
El Dia Escolar de la No-violència i la Pau, fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa difosa internacionalment. Es practica a escoles de tot el món, els dies 30 de gener i propers al dia en què se celebra l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.

El Dia Escolar de la No-Violència i la Pau propugna una educació permanent en i per a la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau. En este context hui l’alumnat del col·legi públic Carolina Sala ha visitat el banc d’aliments. Una visita, però, que ha estat activa, ja que cada alumne ha aportat un producte per al fons del banc d’aliments. Una iniciativa que descrivia el director del centre Educatiu, Joan Siscar, com a una activitat inclosa dins de la celebració del dia de la pau que té com a objectiu «col·laborar en les persones que no tenien recursos».
Llet, gel, arròs, toalletes… han estat alguns dels productes aportats pels i les alumnes del Carolina Sala, que explicaven que esta els pareix una molt bona iniciativa per a ajudar a aquelles que ho necessiten.L’alcalde de Pego i president de la Mancomunitat de Serveis Socials, Enrique Moll, no ha volgut perdre’s esta donació tan nodrida. Moll agraïa que «els col·legis i la comunitat educativa se sumen al projecte que és el banc d’aliment i és d’agrair als xiquets i a totes les famílies l’esforç que fan per col·laborar». Així mateix, subratllava que «quan venen els col·legis ens donen una injecció tant de productes com de moral per a poder continuar amb el banc d’aliments».
No deixem el col·legi Carolina Sala, tot i que canviem de temàtica ja que hem aprofitat la presència del director del centre per preguntar-li sobre els 50 anys de vida l’escola. Joan Siscar ens avançava que estan començant a recollint material «per a vore si a abril i maig fem alguna activitat per a celebrar els 50 anys».

Apuntava Siscar que 50 anys «són molts, molts anys i molts records, moltes activitats i molta gent que ha passat per l’escola». Actualment estan demanant col·laboració a la gent perquè deixe material escolar dels inicis i dels anys posteriors per a realitzar una exposició.
828 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!