Carmelo Ortolà encapçalarà Ciutadans de Pego

Després de dies de meditació i valoració, l´actual alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, ha près la decisió de presentar-se a les properes eleccions liderant la nova formació pegolina Ciutadans de Pego, que segons assegura ell mateix, estarà formada per gent jove i preocupada pel municipi. La decisió l´ha presa obligat per les circumstàncies que rodegen al PP local i provincial. Aquesta vesprada presenten la llista als jutjats de Dénia junt a la coalició de partits independents de la Marina Alta. La política de Pego no deixa de ser notícia per unes coses o altres. A un mes escàs de la data per a emetre el vot que decidirà qui governarà les institucionals locals i autonòmiques al nostre municipi es defineix el panorama electoral amb el que comptaran els pegolins i pegolines. Continuarà havent 4 formacions. Desapareix una i en naix una altra. Ciutadans de Pego, que estarà encapçalada per l´actual alcalde, Carmelo Ortolà.

Una decisió que s´ha donat a conèixer a última hora, era dissabte quan el president de la formació, Juan Moratal, remetia als mitjans de comunicació la confirmació oficial que situava a Carmelo Ortolà com a cap de llista d´aquest nou partit polític a Pego. Una decisió que Ortolà descrivia per a Ràdio Pego com a meditada i difícil de prendre. Tot i que obligada per com se l´ha tractat des del Partit Popular local i provincial. A hores d´ara encara no se li ha comunicat personalment la seua desvinculació del partit, tot i que ja és un fet consumat. De fet, Ortolà assegura que tota la informació que ha rebut ha sigut a través dels mitjans de comunicació.

Ciutadans de Pego és definida per Carmelo Ortolà com una formació de centre moderada que estarà formada per gent jove i preocupada per Pego. Amb l´objectiu principal de treballar per Pego. Segons el comunicat remés als mitjans aquesta formació pretén ocupar un espai electoral al servei de totes aquelles persones de centre descontentes amb les actuals directrius que estan prenent els partits majoritaris, especialment l’actitud que en els últims mesos ha conduït a la vinculació del Partit Popular de Pego amb els Independents de Carlos Pascual. Ortolà ho ratifica fent referència a una metàfora ben coneguda: són llops disfressats de corders.

La composició de la llista d´aquest nou partit està elaborada des de dijous passat i s´inscriurà avui mateix, dilluns 23 d´abril, últim dia per presentar les candidatures, al Jutjat de Dénia on està la Junta Electoral. Ciutadans de Pego inscriurà la seua llista junta a una coalició de partits independents de la Marina Alta. Tot açò, però, no lleva que es done a conèixer públicament i posterior, la llista a Pego, com així mateix el seu alcaldable.

Ortolà ha avançat per a Ràdio Pego la seua intenció, en un futur immediat, de passar-se al grup mixt perquè, ha recalcat, el PP l´ha obligat a prendre aquesta decisió per la seua actitud envers la seua persona.

426 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!