Carmelo Ortolà anuncia que es tornarà a presentar a l’alcaldia de Pego

Ho avançava al programa de Ràdio Pego ‘Taula Oberta’ en què va assistir Ciutadans de Pego que també concorrerà a les eleccions municipal de maig de 2011. D’altra banda, ahir el Comité Electoral dels populars de la província d’Alacant posaven data per a presentar els candidats dels pobles de menys de 20.000 habitants, entre ells, Pego.
“Ciutadans de Pego va a tornar-se a presentar a les eleccions. Vaig a tornar a presentar-me com a candidat a l’alcaldia”, així de clar anunciava Carmelo Ortolà la seua continuïtat en l’esfera política de Pego per als propers quatre anys. Explicava Ortolà, una vegada fet l’anunci, que “intentaré continuar en la dinàmica de donar-li serietat i trellat a les coses i com mínim, portar este Ajuntament en una línia clara que és intentar fer el millor per a Pego”. Reconeixia l’actual alcalde del municipi i futur alcalde per Ciutadans de Pego que “puc enganyar-me, però –afegia- mai aniré en contra dels interessos del meu poble”.

El mateix dia que Carmelo Ortolà confirmava el que ja es donava per fet, que tornaria a optar a l’alcaldia de Pego en les properes eleccions municipals, el Comité Electoral del Partit Popular de la Província d’Alacant remetia una nota de premsa als mitjans de comunicació de la província per a informar del resultat de la reunió matinguda per a fixar la ruta de treball a seguir de cara a eixos comicis de maig.

Entre les resolucions d’eixa reunió, la data per a presentar, els pobles de menys de 20.000 habitants, els candidats que proposen els comités electorals locals, que tindrà com a tope màxim el pròxim 18 de febrer, el divendres que ve. Ho hauran de fer a tota la província d’Alacant un total de 116 de municipis i 3 entitats locals dels quals 76 es troben governats pels populars en la present legislatura. Entre tots eixos pobles està Pego, que té poc més d’11.000 habitants.

En eixa reunió de treball del populars també van estudiar la nova Llei Orgànica de Règim Electoral (LOREG) a fi d’ajustar els terminis a seguir que marca la legislació electoral.
373 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!