Caravana solidària cap al Sàhara

Sobre les 7 d´aquesta vesprada es posarà en marxa la caravana d´ajuda al poble Saharaui, que durà en el seu interior els productes arreplegats durant la campanya solidària que s´ha dut a terme a la Marina Alta. Oli, arrós i sucre són els productes bàsics que arribaran als campaments de refugiats saharauis. Durant el mes de març es va dur a terme a tota la Marina Alta una campanya solidària amb el poble saharaui. En ella l´Associació comarcal demanava tres productes d´alimentació bàsica com són l´oli, l´arrós i el sucre. A Pego els principals llocs d´arreplega d´aquestos van ser les quatre escoles del municipi, tot i que molts altres establiments i persones particulars van col•laborar.

Una vegada arreplegats els comestibles, la idea era organitzar una caravana humanitària d´aliments per als campaments de refugiats saharauis. Al voltant de dos mesos després d´aquesta campanya, aquesta vesprada a les 7, des de Dénia es podrà veure la marxa de la caravana, amb la càrrega aconseguida pels diferents pobles que han col•laborat amb l´Associació d´Amics del Poble Saharaui de la Marina Alta.

Però que la caravana marxe hui cap al Sàhara no vol dir que s´ature l´activitat de l´Associació d´Amics del Poble Saharaui de la Marina Alta, ja que des de hui fins el diumenge estaran presents a la Fira de productes alacantins “Alicante Calidad” fent bunyols i oferint productes d´artesania al públic. Els diners que es recapten serviran per a ajudar l´arribada dels xiquets i xiquetes saharauins durant l´estiu, dins la campanya “vacances en pau”.
374 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!