Cap de setmana perfecte per al Preferent i Juvenil del Pego CF

0-2 guanyava el Pego Preferent contra l’Aldaia en camp contrari. 1-2 guanyava el Juvenil contra el Rayo Ibense, també fora de casa.
El Pego Preferent i Juvenil jugaven els seus partits fora de casa, diumenge i dissabte, respectivament. Ambdós, amb samarreta blanca i aconseguint sumar tres punts.

El Preferent s’imposava fàcilment a l’UD Aldaia per 0 a 2 amb gols d’Ollero en una jugada d’equip i de Faus, amb un magistral llançament de falta. Amb aquesta victòria el Pego Preferent suma ja 40 punts i se situa en la cinquena plaça de la classificació del Grup III, per damunt del Ciutat de Gandia, amb un punt menys i a només tres punts del quart classificat, el Canals.

El Juvenil també guanuava un partit que, en un principi pareixia fàcil, però que a la fi es va complicar. I és que, tot i que Aitor va ser l’artífex del 0 a 1, també va ser el jugador que hauria de deixar el terreny de joc perquè va ser expulsat, deixant els rogets amb només 10 jugadors la resta de l’encontre. En aquesta conjuntura el Rayo Ibense, en un error defensiu dels pegolins aconseguia empatar el partit. Afortunadament, però, a 10 minuts de xiular el final del xoc, Pau aconseguia donar els tres punts als rogets deixant el marcador 1 a 2 a favor dels rogets.

Pel que fa als propers xocs, el Pego Preferent torna a jugar fora, en aquesta ocasió a la veïna comarca de la Safor contra el Tavernes. El Juvenil es retroba amb el Cervantes per a enfrontar-se a l’Elx ‘B’.