Cap de setmana multiesportiu

Pilota, ciclisme, cursa-caminata no competitiva, futbol, futbol sala i bàsquet són el que podrem veure aquest cap de setmana a Pego. Com sap la nostra audiència la setmana passada es va començar la competició de Raspall i Pego té dos equips en la 3ª Categoria B del Grup C del Campionat Fundació Bancaixa. Així les coses enguany aquesta localitat viurà intensament aquest joc tan tradicional. La setmana passada Pego s’enfrontava a Uxola Pego, un primer encontre que no podia ser millor. Aquest cap de setmana canvia el rival, com no podia ser d’una altra manera i l’Uxola Pego s’enfrontarà al Daimús B al Carrer La Pau a partir de les 12 del migdia de dissabte. El Pego pilotari es desplaçarà a Gandia per a jugar contra els de la capital de la Safor.

D’altra banda, la nostra audiència també sap que el diumenge passat es va haver de suspendre la IX etapa de la Volta Ciclista a La Marina per la pluja, ja que no es van poder aportar suficients motos de seguretat perquè al bon funcionament de la cursa segons la Direcció General de Trànsit. La recuperació d’aquesta etapa finalment se celebra aquest mateix dissabte a les 4 de la vesprada al Polígon Industrial del Sector II. Serà un circuit tancat eliminatori. La inscripció dels corredors es realitzarà una hora abans, a les 3 de la vesprada al Carrer Benigànim, nº25.

En relació a aquest tema Ràdio Pego ha rebut un comunicat d’un ciclista local, més concretament de Paco Moll que volia “informar que estic molt agraït al poble de Pego, ja que puc gaudir d’una etapa de la Volta a la Marina en m’ha casa”. Assegura Moll que “sempre he tingut molt afició per aquest esport i la meua il•lusió és fer una bona carrera en el meu poble, tenint en compte que he tingut problemes físics i mecànics durant l’entrenament” uns problemes que venen des de setembre de l’any passat. Paco Moll amb aquest comunicat vol donar les gràcies a tot la gent que l’ha recolzat per a tornar al món de la competició.

També hi haurà en esports este dissabte i a les 6 de la vesprada la cursa-caminata no competitiva de la dona que es realitzarà pel voltant del Passeig Cervantes.

Futbol sala
Març
Dis. 14:30 BAR ZORRILLA PA VARIAR
Dis. 15:30 BAR POLIGONO TALL. CHIPI ACEITES MENGUAL S.L.
Dis. 16:30 PAP. A2 CONST. ELS PEGOLINS OBRAS Y DERRIBOS LEVANTE S.L.
Diu. 9:00 CAFETERIA BURGUER BALI ORTOLA INMOBILIARIA
Diu. 10:00 YESOS COSTA RAMON COSTA OBRAS Y DERRIBOS LEVANTE
Diu. 11:00 ESPORTS LA CASA BAR LA PLAÇA VALL D’EBO
Diu. 11:30 YESOS Y ESCAYOLAS SANCHIS BELLAVISTA BON SALAT
Diu. 12:00 FONTANERIA HILARIET BENIMELI
Diu. 13:00 XICAL CUINPORT BAR BALBINO


PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA
Dissabte, 01 de març.

Camp del Cervantes

11:00 h. Infantil “B” del Pego CF contra el del Mutxamel CF “B”

Camp del Pujol
17:00 h. Pego CF “B” – UD Portuaris

Els Benjamins i Alevins juguen al Camp del Pujol, a les 10:00 h. els Alevins i a les 11:00 h. els Benjamins, contra els respectius equips del CD Xàbia “A”.
I també al llarg del matí es jugarà una nova jornada del campionat de futbol set local en les seues dues modalitats de Benjamins i Alevins.

Diumenge, 02 de març.
Camp del Cervantes

11:30 h. Juvenil “A” del Pego CF – FS Picassent (el líder)

17:00 h. Pego CF – Elx Il.licità CF

FORA DE CASA

Dissabte, 01 de març.

L’Infantil “A” i el Cadet se’n van a jugar per la tarda al Polígon Municipal “Vicent Zaragoza”, enfrontant-se al seus respectius equips del UD Ondarense, l’Infantil ho farà a les 16:00 h. i el Cadet a les 17:30 h.

16:45 h. Camp Municipal d’El Verger, Juvenils del CEF El Verger contra els del Pego CF “B”.BÀSQUET

JORNADA DIHUITENA (01 de març)

Tant els xics com les xiques juguen en casa, al Pavelló Ausiàs March, el dissabte 1 de març.

A les 18:00 en pista compartida els Júniors:
Júnior masculí: CB Pego – Adesavi Plast d’Alacant
Júnior femení: CB Pego – Anna Golf Resort

I a les 20:00 h. ho faran els Sèniors també en pista compartida:

Sènior masculí: CB Pego – CB Genovés
Sènior femení: CB Pego – CB L’Alfàs

També, el dissabte pel matí es jugarà la quinzena jornada del Campionat Comarcal Escolar de Bàsquet i que enfrontarà al Grup B del CB Pego i al CB Pedreguer en les categories de Benjamins, Aleví i Cadet femení, i Infantil i Cadet masculí.

417 Visites

Deixa un comentari