Canvi d´horari per a la primera gran tirà de guatles de la temporada

Enguany l´atapeït calendari de competicions provincials ha fet que el Club de Caça i Pesca de Pego realitze la primera gran tirà de guatles al Camp de Tir del Miserà aquest diumenge de matí. Començarà a les 10 del matí, després d´un bon esmorzar i una millor xarrada entre amics. Hi ha previstos fins a 40 premis. El Club de Caça i Pesca de Pego enguany comença la temporada de competicioe tir amb una novetat. El canvi d´horari. Fins ara sempre s´havien realitzat les grans tiraes el dissabte de vesprada, però l´atapeït calendari de competicions provincials han obligat la directiva a provar d´organitzar aquesta primera gran tirada de gualtles el diumenge de matí, com explicava per a Ràdio Pego el president de l´associació, Juan Bautista. Està previst que s´escomence la competició a les 10 del matí, després d´un bon esmorzar i una primera presa de contacte.

Els premis als que opten els 40 primers classificats no són en metàl·lic perquè la normativa de la Federació de Caça d´Alacant no ho permet. És per això que tots els guardons seran regals. El primer classificat s´endurà una cuixa de pernil, un televisor de color de 14” a més d´un trofeu per part de l´Ajuntament. Del 2n al 5é classificat opten a una cuixa de pernil o regal a elegir. Del 6é al 16é classificats s´enduran un pernil davanter o un regal a elegir. Del 17é al 40é regals a elegir fins a esgotar-se.

Però podria haver gent que es quedara sense regal, ja que normalment se solen apuntar al voltant d´una setantena de caçadors de dins i fora de Pego. És difícil de calcular el nombre de participants abans de la competició perquè les inscripcions es fan a peu de camp.

Aquesta gran tirà de gualtes es pot dir que marca la transició entre el final de la temporada anterior i el principi de la d´enguany, que acabarà en la gran tirà de la fira.
391 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!