Canvi d’equip tècnic al Pego CF

El motiu és intentar donar un revulsiu a l’equip perquè remunte posicions en la taula de classificació. El president del club assegura que s’ha optat per aquesta opció perquè el reforçament de jugadors és impossible amb l’estat econòmic actual. < – Agrair els serveis prestats i procedir al canvi de l’actual equip tècnic (entrenador Joan Miquel Almela, segon entrenador Vicent Cardona i preparador físic Joan Borrosco) per tal d’intentar afrontar la segona volta de la lliga amb il•lusions renovades i nous plantejaments tàctics.
– El nou equip tècnic tindrà al seu front com a entrenador a Paco Pasqual de Cocentaina. Un entrenador jove, 27 anys, número 1 de la seua promoció en el títol d’entrenador de categoria nacional. Format en l’escola de l’Alcoiano, ha sigut entrenador del Contestano.
– Negociar la ràpida incorporació, aquesta mateixa setmana, per tal de reforçar la plantilla, de quatre jugadors (un central, un centro campista, un punta i un banda).>> Això és el que resa el comunicat de premsa enviat des del Pego Club de Futbol, una notícia que s’avançava eixa mateixa nit de dilluns en el programa ‘Esports a Ràdio Pego’.

Joan Folqués, president del Pego CF, deixava clar que “no ha estat una destitució” sinó un canvi perquè les persones que fins ara estaven al capdavant del Pego “eren de confiança” i encara “no es descarta que puguen estar en el Pego CF en el futur” perquè el Club vol donar optunitat no només a jugadors sinó també a la resta d’estaments del futbol. Però era necessari “donar-li un revulsiu a l’equip perquè isca de la zona de descens”, sentenciava Folqués.

Les possibilitats eren dos per aconseguir canviar la situació actual del club. D’una banda, fitxar a nous jugadors, però reconeixia el president del Pego que és impossible en la situació econòmica actual del club “perquè els jugadors que necessita l’equip tenen preus alts”. L’altra possibilitat era el canvi d’entrenador o equip tècnic, la que solen utilitzar la major part dels equips de futbol i la que també ha triat el Pego CF.

Aquest canvi d’equip tècnic ha permés que nous jugadors entren en la plantilla “ja que aquestos són de la confiança del nou entrenador” explicava Joan Folqués. A més per a ells jugar en un equip de tercera divisió és una bona oportunitat de promocionar-se.

Sobre el nou entrenador, Paco Pascual, ens deia Joan Folquès que “és jove, un amant del futbol que va haver de deixar de jugar prompte a causa d’una lesió però que té tanta passió pel futbol que es va traure el títol d’entrenador acabant primer de la seua promoció”, a més, tots els equips que ha dut han obtingut molt bons resultats, per això van considerar que era la persona adequada per a intentar tornar la il·lusió a la plantilla pegolina.

D’altra banda, el president del Pego també avançava que d’ací a dues setmanes començaran a disputar-se els partits al Camp del Pujol en espera que comencen les obres de canvi de gespa al Cervantes. Unes obres que Folqués espera que es duguen endavant el més ràpidament possible i que es finalitzen aviat” perquè declarava “al Cervantes és on més còmodes es troben, els jugadors i l’afició”. El futbol base jugaran els seus partits en eixe període d’obres al Cervantes en el Clot.524 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!