Canvi de data per al sorteig de l´associació de comerciants

S´amplia el termini d´entrega de paperetes fins el 22 de setembre, un dia abans de la fira d´stocks on se celebrarà el sorteig del viatge a París per a dos persones. Serà el 23 de setembre en el periple entre les 12 i la 13 del migdia. L´event tindrà lloc a l´interior del mercat municipal per a aprofitar la recent reforma que ha deixat un espai diàfan on es podran realitzar múltiples esdeveniments.

L´associcació de comerciants de Pego ha decidit ampliar el termini d´entrega de paperetes per al sorteig d´un viatge a París per a dos persones a aquelles persones que compren als comerços locals. Una iniciativa amb l´objectiu de fer més atractiva l´oferta que s´ofereix dins el poble. De fet, demà era el dia elegit per a realitzar el sorteig, però finalment s´ha decidit que l´event es trasllada al dia 23 de setembre, perquè coincidisca amb la Fira d´Stock, una activitat organitzada des de Creama amb la col•laboració de l´associació de comerciants. Així, fins el dia 22 qui compre a Pego podrà optar al premi.

A la fira d´stock es podran veure exposats 20 comerços del municipi de distintes àrees que aprofiten l´ocasió per a treure dels magatzems productes de fora de temporada però encara vigents. Durant la jornada, que es perllongarà durant tot el dia, qui s´acoste també podrà gaudir de degustació gastronòmica, amb la possibilitat de, fins i tot, dinar o sopar al recinte. Està previst també la presència d´un castell d´aire perquè els més menuts s´entretinguen.

La Fira d´stocks tindrà lloc al mercat municipal. Un espai que recentment ha estat remodelat per donar un millor servei al poble de Pego. Amb aquesta activitat es podrà comprovar les novetats que s´han produït a l´interior de l´edifici. Una superfície diàfana i amplia que podrà albergar més d´una activitat dedicada a revitalitzar el comerç local, a més de continuar amb la seua tasca habitual els dijous.
287 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!