Reacció llança el seu primer treball, Més enllà de la por

El disc, que es pot escoltar a través de les xarxes socials des del passat dimarts, 28 de juny, inclou set cançons. Este primer treball dels joves pegolins inclou cançons que van des de l’ska fins al rock passat pel reggae o hardcore. En definitiva mestissatge. El disc compta amb col·laboracions d’altres cantants de Pego com Jordi Caselles d’Entreparèntesi en la cançó ‘Foc’ i Raquel Mengual que posa la seua veu en tres cançons, ‘Buscant el nord’, ‘Cartes per jugar’ i ‘Sendes’.
El passat 28 de juny, dimarts passat, de vesprada (a les 17h.) podíem llegir a la pàgina facebook dels pegolins Reacció que ja està a l’abast de tot el món el seu primer treball discogràfic que es titula com el seu primer single, Més enllà de la por.

Reacció són: Josep Quinto, veu; Víctor Sendra, veu; Camil Mengual, guitarra; Jaume Moya, guitarra; Carles Banyuls, baix; Sergi Sala, piano; Josep Gómez, trompeta; Miquel Martínez, trompeta; Sergio Woodall, dolçaina i Sergi Mengual, bateria. El seu primer assaig el van realitzar el 24 d’agost de 2015, és a dir, que este primer treball veu la llum quan la formació encara no ha complit, oficialment, un any. El que ens dóna una idea de com de segurs estan en el seu caminar.
El llançament del primer treball ens l’anunciaven amb les següents paraules: «Bona tarda família, és el moment de presentar-vos el que és el nostre primer treball, esperem que us faça la mateixa il·lusió que a nosaltres i que us agrade. Hem passat quasi un any preparant-lo,i ens ha suposat molt d’esforç i moltes hores tancades dintre del local i a l’estudi enregistrant-lo. Voldríem donar també les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat i ens està ajudant en aquest moment molt especial per a nosaltres, tota eixa gent que ens dóna el seu suport i ens acompanya en el que és el principi d’una nova etapa, moltes gràcies família, sou molt grans».

El disc compta amb col·laboracions d’altres cantants de Pego com Jordi Caselles d’Entreparèntesi en la cançó ‘Foc’ i Raquel Mengual que posa la seua veu en tres cançons, ‘Buscant el nord’, ‘Cartes per jugar’ i ‘Sendes’.
Ens explicaven el dia del seu debut que es tracta d’un disc que inclou set cançons, més exactament, sis cançons més la Intro. En ell Reacció parla «més o menys de què tots hem d’estar units sempre, com si es tractés d’una unió de poble». A este primer disc dels joves pegolins podrem escoltar cançons que van des de l’ska al rock, passat pel reggae o el hardcore. En definitiva mestissatge, tot i que admeten que «encara no tenen definit un gènere musical determinat» per la seua joventut com a grup. No obstant, estan convençuts que «anirà eixint amb el temps». No només el gènere, sinó també la temàtica de les seues lletres.

De moment, els ritmes que adquirixen les cançons que composen el primer treball discogràfic de Reacció han anat agafant cos a mesura que han anat interpretant-les en els assajos. I és que asseguren que «no ens agrada fer un estil en concret», el agrada «mesclar els estils».
Les lletres de les cançons, de moment, han anat a càrrec de Josep Quinto. Lletres, però, que després han arrodonit entre la resta de components de Reacció. «La música és una base en guitarra i anem fent arranjaments per vents, el bateria busca una base que mole i, a partir d’ahí traiem la cançó». Els components de Reacció estan contents del resultat del disc, «era el que volíem».

Reacció donava les gràcies al poble, a Pego, pel suport que han rebut fins ara.

685 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!