Benissa aporta el primer xiquet del 2007 a la Marina Alta

Julen Ronda, que va pesar 3,150kg al nàixer va ser el primer nounat de la comarca. Sa mare va arribar a l´hospital amb els primers dolors del part a les 22.30h. A les 2 de la matinada naixia de part natural Julen. Un primer cop d´ull a aquests primers naixements ens indica que cada vegada la varietat de nacionalitats és major. Saber qui ve a la vida en primer lloc quan s´enceta un nou any és ja una tradició. Estar atents en els hospitals per veure qui trau primer el cap, qui dóna els primers plors, qui deixa el ventre maternal per enfrontar-se a la realitat externa de la vida, és una notícia que pocs mitjans deixen de banda. Entre tants desastres, entre tants successos aquesta informació és com una basa d´oli, com una llacuna de pau i alegria en el transcurs de l´entrada del nou any.

Al respecte, el primer xiquet que va vindre al món en la comarca de la Marina Alta va ser Julen Ronda, que va pesar al nàixer 3,150 kg. Sa mare, Eva Chesa, no es va poder menjar el raïm de cap d’any, però va tenir un millor regal, l´arribada del seu fill. Eva va entrar a l’hospital amb els primers dolors del part a les 22.30 hores. A les dos de la matinada naixia, de part natural, el petit Julen. Eva i Óscar, els pares del bebé, són de Benissa.

A tota la província d´Alacant el primer en nàixer en 2007 va ser Mario Knudsen. Ho va fer vint minuts després de la mitjana nit. El part es va produir a l’Hospital de Sant Joan sense cap complicació, tal com explica la mare del xicotet, Cristina Ramón. Es tracta del primer xiquet d’esta parella, formada per mare benidormina i pare danés.

Però ells no van ser els únics que van nàixer a primers hores de la matinada del dia 1 de gener de 2007. Aisam Hamri ho va fer a l´Hospital General d´Alacant a les 10.40 del matí, els seus pares procedeixen del Marroc i porten un any residint a la capital provincial. Un altre baró va veure la llum per primera vegada en la matinada del dia 1 en l’Hospital de Torrevella. El xiquet, de mare espanyola i pare d’origen balcànic, va pesar 3.150 grams i té un germà de deu anys. I així podríem seguir amb un bon nombre de naixements que, ens indiquen, entre d´altres coses, la cada vegada més nodrida i rica varietat de nacionalitats que hi ha a la província d´Alacant, un reflex de la resta de la situació de l´Estat espanyol.
542 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!