Balanç possitiu de la Fira de Nadal

Este cap de setmana ha tingut lloc a Pego la segon fira de Nadal del comerç local i segons els seus protagonistes l’èxit ha estat rotund.

Com molts dels nostres oients sabran Ràdio Pego va estar present a la fira durant tota la jornada del dissabte. Des d’un estand propi Ràdio Pego va intentar ser el mitjà que apropara la fira pegolina a tots els nostres oients. En rigorós directe i durant més de 8 hores, els 35 comerciants i les 15 associacions presents a la fira van poder explicar mitjançant estes ones els productes que oferien en cadascun dels seus comerços i estands.

La fira va obrir les portes dissabte de matí després de diversos dies de intensa preparació. La inauguració oficial va anar a càrrec del diputat de Foment Econòmic i CREAMA, el popular Juan Roselló qui en companyia de l’alcalde, i la resta de representants municipals van recórrer un a un els diferents estands de la fira, saludant a comerciants i també associacions.

Des de l’Associació de Comerciants la impressió ha estat positiva. El seu president, Ximo Bolta, ens explicava que els comerços varen vendre molt, que la gent semblava contenta i que el seu objectiu es millorar amb el temps.

Per la seva banda, el regidor de Comerç i Foment Econòmic, el nacionalista Joan Carles Cambrils, considera que la fira ha complert tres dels seus principals objectius: arrancar amb força la campanya de Nadal, demostrar que el comerç pegolí minorista és una bona opció per a tot el any i també en quant a les associacions, que pogueren difondre la seva tasca i alhora recollir alguns fons.
Des de la regidoria es considera que la fira ha tingut una bona difusió entre els veïns de la comarca i també de la Safor: El nacionalista Cambrils agraïa a tots els agents implicats la seva col•laboració en l’èxit de la iniciativa i anunciava noves edicions per a propers anys.


284 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!