Avui se celebra el 76 aniversari de la fundació d’Alcohòlics Anònims

Es fa amb l’obertura de portes de distintes reunions dels grups d’Alcohòlics Anònims com és el cas del de Dénia que tindrà lloc a les 20hores al local que té a la Plaça del Convent.
Durant el mes de juny Alcohòlics Anònims, establerta en tot el territori espanyol celebra el 76 aniversari de la seua fundació. Amb eixe motiu i a l’objecte de donar a conèixer el programa de recuperació que Alcohòlics Anònims ofereix per a la malaltia de l’alcoholisme, a Dénia es realitza una jornada de portes obertes de la reunió que té el grup de Dénia cada setmana al seu local de la Plaça del Covent. Una reunió que tindrà lloc a les 20 hores.

Anant a l’inici d’Alcohòlics Anònims ens hem de desplaçar fins a la localitat nord-americana d’Akron, a Ohio, on es va produir la trobada entre dos bevedors empedernits, el doctor Bob i el corredor de borsa Bill W., que posarien la llavor del que actualment es coneix com a Alcohòlics Anònims.

Un portaveu explicava què és Alcohòlics Anònims: “una comunitat d’homes i dones que comparteixen la seua mútua experiència, fortalesa i esperança per a resoldre el seu problema comú i ajudar a altres a recuperar-se de l’alcoholisme. L’únic requisit per a ser membre d’A.A. és el desig de deixar la beguda. No es paguen honoraris, ni quotes, mantenint-nos amb les nostres contribucions voluntàries, sense rebre-les de fonts alienes. A.A., no està afiliada a cap organització, no recolza ni s’oposa a cap causa, sent el nostre objectiu mantenir-nos sobris i ajudar a altres alcohòlics a arribar a l’estat de sobrietat”.

Al llarg d’aquests 76 anys, els membres d’A.A, del món sencer, s’han anat reafirmant en el principi de què la millor manera de mantindre’s sobris és ajudant a altres persones que comparteixen el mateix problema.

D’ahí que, tradicionalment, el dia 10 de juny se celebre la jornada de portes obertes en tots els grups d’A.A. d’Espanya, per a que totes aquelles persones interessades puguen conèixer millor esta institució i el seu funcionament. No oblidem que el model d’A.A s’estén com a mètode basat en l’intercanvi d’experiències, ja que la clau resideix en què les sessions d’ajuda s’estableixen entre persones amb un problema comú: l’alcohol.

Per a qualsevol informació es pot telefonar al 96 3 917 160 o es pot consultar la pàgina web www.alcoholicos-anonimos.org.
442 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!