Avui s’acaba el període d’inscripció per al II Torneig de Tennis ‘Vila de Pego’

El II obert de tennis, torneig homologat per la RFET absolut masculí es disputarà del 6 al 15 de juny. Del 6 al 9 de juny es jugarà la fase prèvia i del 9 al 15 la fase final. Els premis arriben fins el 3000 euros en metàl•lic. 1000 euros per al campió, 500 euros per al finalista. Els partits es disputaran al Club de Tennis de Pego. Avui, dimecres, 4 de juny, és el darrer dia per inscriure’s en el II Obert de Tennis “Vila de Pego” que es disputarà entre el 6 i el 15 de juny al Club de Tennis de la localitat. La fase prèvia es realitzarà del 6 al 9 de juny i la fase final del 9 al 15 de juny. Aquest darrer dia, el diumenge 15, es jugarà la final a les 11 del matí.

El Torneig Nacional de Tennis ‘Vila de Pego’ va nàixer l’any passat “per a dinamitzar el club i el que és el tennis a Pego”, declarava Kiko Miralles, coordinador i professor de l’escola de tennis. El més interessant per tal d’aconseguir els objectius marcats “era crear un torneig a nivell nacional perquè vingueren jugadors del màxim nivell”, assegurava Miralles. Als jugadors el que més atrau és l’import econòmic que es pot aconseguir, que en el 2008 puja, és per això que el premi és “sucós” en aquest II Torneig de Tennis es repartiran 3000 euros en metàl•lic, d’aquestos, 1000 euros seran per al campió i 500 per al subcampió.

Al II Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ pot participar qualsevol tennista que tinga fitxa federativa, ja que és un torneig homologat per la RFET. El pegolí Marc Giner serà un dels participants i el nivell s’espera que siga alt perquè molts dels seus companys li han demanat informació al respecte del campionat, tots ells de l’ATP.463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!