Avui jornada de donació de sang a l’antic col•legi Cervantes

Des de les 5 de la vesprada i fins les 20’30 hores, totes aquelles persones que estiguen interessades en donar part de la seua sang ho podran fer perquè el centre de transfusions, com cada mes s’atura a Pego.
Un mes més el Centre de Transfusions itinerant de la Conselleria de Sanitat passa per Pego. I és que les donacions no descansen i el segon dilluns de gener de 2010, arriba fins al solidari Pego, la cita mensual, que com és habitual tindrà lloc de 5 de la vesprada a 20’30 hores. En aquesta ocasió a l’antic Col•legi Cervantes.

Recordem que el mes de març de 2009 Pego va ser reconegut com a Municipi del Mes en la Donació de Sang per la contribució que presta a la causa al llarg de l’any. En aquell moment el subdirector del centre de transfusió de la província d’Alacant va destacar de Pego la regularitat de les donacions. Així mateix, va ressaltar la bona resposta a les convocatòries extraordinàries i regulars que s’han presentat al municipi en distintes ocasions, un fet aquest que fa que es puguen mantenir les necessitats i les reserves actuals.

Per a aquest 2010 s’espera que les reserves no minven i és per això que un dels nous propòsits per a aquest 2010 de les persones que no solen donar sang o que no han donat mai potser començar en aquest nou any i ho poden fer avui mateix, de 5 a 8’30 de la vesprada al Cervantes.
549 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!