Avanç d”Estellés en Solfa’

Una aposta del polifacètic Salvador Bolufer i del músic i compositor Enric Murillo. Tots dos s’han tornat a unir per retre homenatge a la memòria de Vicent Andrés Estellés, amb “admiració i convenciment”, en l’any Estellés. L’avançament d’este treball es pot escoltar i visualitzar a la xarxa.
‘Estellés en Solfa’ és el darrer treball que han realitzat la parella formada per dos ‘monstres’ -en el sentit positiu del terme- de l’escena artística valenciana, el poeta satíric i gran recitador pegolí Salvador Bolufer i el músic i compositor Enric Murillo. Esta aposta els ha costat més de trenta mesos de gestació, segons confensen a la publicació electrònica ‘Burrera Comprimida’. Allí mateix s’avança que “la criatura està a punt de veure la llum” i ho demostren amb un muntatge audiovisual que és un tast del que, en breu, podrem gaudir.
‘Estellés en Solfa’ és un disc on la interpretació de Salvador Bolufer i l’aposta musical d’Enric Murillo s’uneixen per a retre homenatge a la memòria de Vicent Andrés Estellés, amb “admiració i convenciment”, tal com resa la dedicatòria inserida en el llibre-disc. Una aposta que veurà la llum este 2013, declarat any Estellés, per a recordar i donar a conèixer el poeta de Burjassot en el 20é aniversari de la seua mort.
El disc inclou 30 pistes: les 15 primeres contenen 19 poemes interpretats amb acompanyament musical (alguna d’elles inclou més d’un poema), i les altres 15 són les mateixes músiques, en versió instrumental, amb la qual cosa podrà utilitzar-les qualsevol persona per a muntar-hi les seues pròpies recitacions amb aquest acompanyament.

S’hi destaca la multirecitació del poema “Un entre tants”, en la qual han intervingut, a banda de Bolufer: Mamen Garcia, Juli Mira, Paco Muñoz, Amàlia Garrigós, Pep Gimeno Botifarra, Lluís Miquel, Ferran Torrent, Carles Alberola, Maria Josep Escrivà, Eva Giner, Josep Piera, Anna Gual, Enric Lluch, Aitana Ferrer, Josep Nadal, Jaume C. Pons Alorda, Tomàs Llopis, Ada Murillo, Carme Juan, Rafel Arnal i el grup Carraixet. Totes aquestes veus, galopant a cavall d’un potentíssim bolero de Murillo, componen un terratrèmol espiritual de conseqüències imprevisibles.
555 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!