Arriba ‘La perruca de Luca’ a les escoles de Pego

De la mà de l’Ajuntament de Pego i la Mancomunitat de Serveis Socials. Tots els centres educatius de la localitat, a més del de la Vall d’Ebo, treballaran el projecte coeducatiu ‘La perruca de Luca’ en les aules d’infantil i primer de primària.
El passat 21 de novembre de 2013 es va presentar a la comunitat educativa de Pego el projecte coeducatiu ‘La perruca de Luca’. Gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant, l’Ajuntament de Pego ha pogut adquirir 26 contes i guies didàctiques de La perruca de Luca, per a cada centre educatiu pegolí. El material, dirigit a Infantil i primer cicle de Primària, permet treballar dinàmicament els conceptes relacionats amb la igualtat de gènere.
Al mur del facebook de ‘La Perruca de Luca’ podem llegir des d’ahir -des de hui també al mur de Ràdio Pego- que “el millor de tot és aplegar als centres i que estiguen esperant l’arribada del material, que ens diguen que ja tenen ganes de començar a treballar, de posar-se les perruques, de reflexionar amb els xiquets i xiquetes sobre el que significa ser xic i ser xica, i quins límits ens posem cadascú de nosaltres”.
També avançava que “ha segut un plaer anar i ho serà tornar perquè, a més a més, ens han convidat per fer xerrades als pares i mares, inclòs el professorat…”
580 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!