Arranquen les presentacions falleres a Pego

Este dissabte 25 de gener la Falla Plaça i Natzarè inaugura tres caps de setmana seguits de presentacions de falleres majors. Signe inequívoc que el temps avança cap a la primavera.
L’hora marcada per a encetar tres caps de setmana seguits de presentacions falleres a Pego són les 6 de la vesprada de dissabte 25 de gener. El cinema municipal canviarà la pantalla gran per decorats que ressalten les falles. Es mudarà amb la llarga rampa que ajuda a pujar a falleres i fallers cap a l’escenari. Tornarà a omplir-se de colors vius i de l’emoció de les protagonistes, les falleres majors.

La Falla Plaça i Natzarè és l’encarregada d’iniciar les presentacions falleres de Pego este dissabte. Presentarà i exaltarà este 2014 a Paqui Martínez Milvaques i Judith Siscar i Sala, fallera major i fallera major infantil, respectivament.

L’humor, la ironia, els balls i altres sorpreses compartiran protagonisme amb Paqui i Judith, ja que formen la columna vertebral de les presentacions falleres, del fi de festa previ a Sant Josep.464 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!