Aquesta vesprada taller de cuina nadalenca

El Grup de Dones Cabal no descuida la gastronomia per a les dates que venen i és per això que ha organitzat aquesta vesprada, a les 8 i al Casal Cultural, un taller de cuina en què podran inspirar-se les 35 persones assistents, per a elaborar el menú de la nit o el dia de Nadal, menús amb un toc especial. El grup de Dones Cabal està esgotant el calendari al màxim. I és que per a acabar l’any han organitzat un taller de cuina nadalenca, sense oblidar que el Nadal és un període en què la gastronomia, junt als regals, és bàsica i molt elaborada.

Avui, 35 persones seran les afortunades de poder assistir a aquest taller de cuina nadalenca, i és que segons comunicaven fonts de Cabal, en aquesta ocasió hi hagut molta gent que s’ha quedat fóra perquè un curs d’aquestes característiques el que necessita és espai suficient per poder seguir tots els passos, essencials, perquè el resultat final siga el desitjat.

Arnau Pujol Garrigós ha estat el cuiner triat per a dur endavant el taller, un jove pegolí que va cursar –fa cinc anys- el grau mitjà de cuina i que actualment treballa de gelater a una gelateria artesanal de Dénia, però que prèviament ha practicat l’art dels fogons en distints restaurants de la comarca.

Aquesta vesprada, sobre les 8, al Casal Cultural, començaran a emanar els aromes propicis per obrir qualsevol estómac sensible amb un menú que inclourà, com comentava el propi Arnau Pujol, una amanida, un plat de peix, un de carn, un plat intermig que desengrase allò previ i per a finalitzar no podia faltar el postre. Segons el cuiner serà un “menú per a la crisi, sense empassar-nos, però sense tallar-nos un pèl”.

577 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!