Anna Aparisi en el comitè provincial del PSPV

L’últim congrés provincial del PSPV, el d’Alacant, que va tenir lloc dissabte passat va ser més tranquil que la resta i va triar a la única candidata a ostentar la secretaria provincial, l’actual alcaldessa de Sax, Ana Barceló amb un 80’6% dels vots. La Marina Alta ha eixit beneficiada en la nova composició provincial i tindrà 8 representants. Dissabte passat es va celebrar el Congrés socialista de la província d’Alacant, el darrer del nou PSPV. No va haver sorpreses, ja que només es presentava una llista, així que amb el 80’6% de recolzament dels delegats alacantins, Ana Barceló, actual alcaldessa de Sax es va convertir en la secretària provincial dels socialistes alacantins. Anna Aparisi, testimoni de primera mà en l’esdeveniment com a delegada de Pego, comentava que “va ser una jornada molt tranquil•la” alhora que apuntava que el d’Alacant ha estat “un dels congresos que menys problemes ha tingut i el que més afluència ha rebut.” Sobre la nova secretària provincial Aparisi destacava que “és una dona a la que se li valora molt la seua trajectòria política, el que es va veure reflectit en el congrés”, assegurava.

En el darrer congrés nacional el PSPV es va decidir per realitzar una reforma estructural a nivell organitzatiu, una qüestió que demandaven els militants des de fa dècades i que per fi sembla haver-se fet realitat. A partir d’ara desapareixeran les comarques per al PSPV guanyant pes la província per tal d’intentar recomposar el partit després de diverses i severes derrotes electorals. Així a partir d’ara tot girarà al voltant de les províncies. Tot i això, destacava la líder socialista pegolina que “la comarca de la Marina està molt ben representada perquè en este congrés hem tret 8 representants. Jo estic en el comité provincial i després tenim 4 representants en el comité nacional, 2 en l’executiva i 1 en el comité de comptes.”

Així que la socialista pegolina continua ben connectada amb l’organització del seu partit i a partir d’ara serà una de les persones encarregades de “donar el vist-i-plau del que propose el comité nacional en l’àmbit provincial”. D’altra banda, Anna Aparisi expressava “estar contenta perquè una vegada més s’ha comptat en nosaltres i sobretot en la comarca.” A més afegia que “s’ha fet una gran renovació en este partit des de l’últim congrés i es nota que Jorge Alarte està comptat en tota la gent nova, gent jove i gent amb ganes de treballar i pense que açò és donar un gran impuls per a què el partit socialista guanye les properes eleccions” manifestava Aparisi.534 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!