Anelles d’alumini per al banc d’aliments de Pego

El banc d’aliments local inicia una nova campanya per a autofinançar-se i, de nou, et demana ajuda. La proposta consistix a arreplegar anelles d’alumini de les llaunes de conserva o dels pots de begudes refrescants, i donar-les a les associacions que col•laboren amb el banc d’aliments.
La Mancomunitat de Serveis Socials, junt amb les associacions que gestionen el Banc d’aliments de Pego inicien una nova campanya per a recaptar diners per a sortir d’aliments el banc local. Esta consistix en arreplegar anelles d’alumini dels pots de beguda refrescant, de llaunes de menjar i similars, per a reciclar-les i traure certa quantitat de diners per a poder comprar menjar.Les associacions i la Mancomunitat assenyalen que, quantes més anelles d’alumini s’arrepleguen millor, i per això demana la col•laboració ciutadana. Demana ajuda als pegolins i les pegolines perquè els ajuden a arreplegar anelles d’alumini. Informen que, quan en tingues unes quantes, es poden dur a qualsevol associació de Pego, al Banc d’Aliments, a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, L’Atzúvia i les Valls, als Ajuntaments de Pego i L’Atzúvia, als bars de les dos localitats i als següents comerços de Pego: Òptica Pego, Mandràgora i Babaanca.

D’altra banda, des de la Mancomunitat de Serveis Socials també s’informa que hui I demà el Mas I Mas de la Plaça Regne de València, fa campanya d’arreplegada d’aliments destinada al banc d’aliments de Pego. Si vols col•laborar ho pots fer aportant algun aliment no perible allí mateix.
896 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!