Ampliat el termini per a contractar sota el Pla Conjunt d’Ocupació

Un pla a tres bandes, la Diputació d’Alacant, la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Pego. L’objectiu és afavorir la contractació de persones desocupades de Pego. Totes tres administracions aporten 375 euros per persona a ocupar, en total de 1.125 euros per treballador contractat. Les empreses interessades es poden adherir fins el 15 de novembre.
L’Ajuntament de Pego va subscriure, el passat mes d’agost, el Pla d’Ocupació Conjunt ofert per la Diputació d’Alacant. L’objectiu de la iniciativa és afavorir la contractació de persones desocupades de Pego per tal de disminuir la taxa d’atur, al temps que pretén incentivar l’activitat de les empreses locals i provincials. El consistori pegolí es comprometia, amb la subscripció al Pla, a realitzar una aportació econòmica de 9.750€, el que representa la contractació d’un total de 26 treballadors per part de les empreses que realitzen contractacions de persones desocupades de Pego.
El primer termini per a formalitzar els contractes s’havia fixat per a l’1 d’octubre. No obstant això, tot apunta que la dificultat de crear llocs de treball i la dificultat de les administracions per a pagar en el temps reglamentari (recordem que pocs dies el Conseller d’Hisenda declarava que la Generalitat no podria complir amb la Llei de Morositat, ja que actualment està pagant als 161 dies de mitjana els seus proveïdors i no en 30 dies com marca la llei), ha obligat ha ampliar el termini de contractació fins el 15 de novembre.

Els destinataris finals de les subvencions seran les empreses que contracten a desocupats de Pego per a la prestació de serveis en centres de treball radicats en la província d’Alacant. Al Pla no poden concórrer comunitats de béns ni societats civils. El contracte ha de ser com a mínim de 3 mesos i amb una jornada d’almenys 25 hores a la setmana a una persona desocupada, empadronada a Pego i inscrita en el Servef ininterrompudament des de l’1 de març de 2013.

L’empresa rebrà 1.125€ per cada contracte, un total que s’obté sumant els 375 euros que ha d’aportar cadascuna de les tres administracions implicades en el Pla Conjunt d’Ocupació.

Les empreses interessades han de presentar la sol•licitud de la subvenció a Creama Pego abans del 15 de novembre de 2013. Així mateix, les empreses que necessiten més informació poden passar per l’Agència de Pego, situada al C San Agustí, nº 6, 2pº o telefonar al 96 557 12 55, i és que al nostre municipi, Creama Pego, és l’entitat encarregada de coordinar el Pla d’Ocupació Conjunt.
492 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!