Amadem obri les portes de la Finca del Campell

Per a donar a conèixer l’espai en el que treballen i mostrar algunes de les activitats que realitzen al llarg de l’any per a donar suport a les persones que patixen alguna malaltia mental crònica. La cita és este dissabte, 26 de maig, de 10 a 13h.
Els col•laboradors de Ràdio Pego, Amadem, tenen una cita important este dissabte, 26 de maig, amb totes aquelles persones que es vullguen apropar a l’Associació d’Amics de la Marina Alta d’Ajuda a les Persones amb Malaltia Mental, ja que han organitzat una jornada de portes obertes de 10 a 13h.

L’Associació comarcal té la seua seu a la Finca del Campell, situada a Pedreguer. A ella s’accedix, des de Pedreguer, per la carretera a Benidoleig, trencant a l’esquerre pel camí de la Torre i de nou a l’esquerre pel camí Pantano, on es troba la casa. De tota manera, el President d’Amadem comentava que el plànol de com arribar es podrà consultar, des del mateix dissabte, a la nova web d’Amadem, www.amadem.es. Miguel Martínez també explicava en què consistirà la jornada durant el darrer programa d’Amadem, ‘Calaix de Sastre’ a Ràdio Pego. Un programa que s’emet cada quinze dies, els dilluns, de 20 a 21h.

Durant la jornada de portes obertes Amadem ha previst música, picadeta, subhasta d’art, de peces realitzades pels propis usuaris, a més de venda dels productes confeccionats als tallers que van fent al llarg de l’any.


576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!