Alumnes de tota Espanya acudeixen a la III Edició del MucipeG

Del 13 al 17 de juliol s’arribaran a Pego alumnes de Osca, Alacant, Múrcia, Barcelona, Madrid, Albacete o les Illes Balears per a assistir a les classes de Composició de Bandes Sonores que impartiran Luís Ivars, Lucio Godoy i Roque Baños. La tercera setmana del mes d’abril es presentava la III Edició del MusipeG, Curs de Composició de Bandes Sonores, que se celebrarà a Pego del 13 al 17 de juliol i que tindrà com a professors, en aquest 2009 a Luís Ivars, Lucio Godoy i Roque Baños.

La resposta a l’oferta no s’ha deixat esperar i com és habitual, en les dates en què s’imparteix el MusipeG a Pego s’arribaran alumnes de tot Espanya per a rebre la seua formació en composició de Bandes Sonores. Així vindran alumnes d’Osca, Alacant, Múrcia, Barcelona, Madrid, Albacete, Illes Balears

Aquelles persones interessades a matricular-se al MusipeG han de saber que no hi ha data límit per a realitzar la matrícula en cap de les tres modalitats, encara que l’Organització recomana a aquelles persones que desitgen matricular-se com a actius que ho facen com més aviat millor a causa de la gran acceptació que està tenint esta tercera edició i a les poques places que queden per cobrir en esta modalitat de matrícula. Les sol•licituds s’atendran per rigorós ordre d’inscripció fins a completar l’aforament del curs, sense necessitat presentar currículum vitae, tant per als alumnes actius com els oients.

Les instruccions, els preus i d’altres qüestions d’interès es poden trobar en la pàgina web del MusipeG en l’apartat de “Matrícula”.
500 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!