Alumnes de tota Espanya acudeixen a la III Edició del MucipeG

Del 13 al 17 de juliol s’arribaran a Pego alumnes de Osca, Alacant, Múrcia, Barcelona, Madrid, Albacete o les Illes Balears per a assistir a les classes de Composició de Bandes Sonores que impartiran Luís Ivars, Lucio Godoy i Roque Baños. La tercera setmana del mes d’abril es presentava la III Edició del MusipeG, Curs de Composició de Bandes Sonores, que se celebrarà a Pego del 13 al 17 de juliol i que tindrà com a professors, en aquest 2009 a Luís Ivars, Lucio Godoy i Roque Baños.

La resposta a l’oferta no s’ha deixat esperar i com és habitual, en les dates en què s’imparteix el MusipeG a Pego s’arribaran alumnes de tot Espanya per a rebre la seua formació en composició de Bandes Sonores. Així vindran alumnes d’Osca, Alacant, Múrcia, Barcelona, Madrid, Albacete, Illes Balears

Aquelles persones interessades a matricular-se al MusipeG han de saber que no hi ha data límit per a realitzar la matrícula en cap de les tres modalitats, encara que l’Organització recomana a aquelles persones que desitgen matricular-se com a actius que ho facen com més aviat millor a causa de la gran acceptació que està tenint esta tercera edició i a les poques places que queden per cobrir en esta modalitat de matrícula. Les sol•licituds s’atendran per rigorós ordre d’inscripció fins a completar l’aforament del curs, sense necessitat presentar currículum vitae, tant per als alumnes actius com els oients.

Les instruccions, els preus i d’altres qüestions d’interès es poden trobar en la pàgina web del MusipeG en l’apartat de “Matrícula”.
454 Visites

Deixa un comentari