Altres activitats per al cap de setmana

Tir i arrossegament, concerts, bateig de busseig, canvi de nom de via pública, celebració del patró dels vehicles, gimkama a l’aigua per a celebrar els 25 anys d’escoltisme del grup Scout de Pego… Aquesta vesprada, comença la 35ena edició del Tir i Arrossegament de Pego, una de les activitats més consolidades de la Fira i Festes de Pego. Des del divendres 19 i fins el diumenge 21 de juny es desenvoluparà aquesta activitat al camp de tir, situat al camí de Sant Antoni.


Esta mateixa nit, tenim dins el cicle de música al Casal Cultural, el concert dels alcoians Verdcel , un grup amb més de 7 anys d’existència que barreja cançó, art plàstic, poesia i teatre en les seues actuacions en directe. VerdCel serà entrevistat aquesta vesprada al programa cultural que dirigeix Vicent Morera. El seu concert serà a partir de les 11 de la nit al Casal Cultural.


El dissabte pel matí també hi haurà, de 10 del matí a 1 de la vesprada, la possibilitat de dur a terme un bateig de busseig que permetrà els participants sentir la ingravidesa. Aquesta activitat, organitzada pel Club de Busseig de Dénia, et permetrà viure l’experiència de submergir-te en l’aigua amb un equip complet de submarinisme sense la necessitat d’eixir a la superfície per a respirar aire, ja que els equips estan equipats amb botelles que te l’administren.


El bateig de busseig està permanentment controlat per Instructors de la Federació Espanyol d’Activitats Subaquàtiques i assistida per bussejadors d’alt nivell. A més, t’enduràs un diploma i una fotografia del moment per a recordar-ho, així que tingues l’edat que tingues no t’ho penses i acosta’t a la Trilladora el dissabte, 20 de juny de 10 a 1.

Si eres menor d’edat vine acompanya’t del teu pare o la teua mare, però vine, perquè no et pots perdre l’oportunitat de volar… dins l’aigua!!


A migdia tindrà lloc l’acte de canvi de nom d’un dels nous passejos de Pego, el del Clot que passarà a anomenar-se de Miguel Samper Peiró, Michel. El programa d’actes previstos comença a les 12’30, quan es produirà una recepció oficial a l’Ajuntament de Pego. A les 12’50 la comitiva d’autoritats, família i convidats eixirà cap el Passeig del Clot. A la una està previst que es realitze l’acte de descobriment de la placa per la vídua de Michel, a qui se li entregarà un rallem de flor en honor al seu marit. A continuació es realitzaran una sèrie de parlaments.


El dissabte els membres d’APAC de Villena, tornen la visita a l’Associació Esperança. Així coneixeran Pego i intercanviaran informació i cultura amb els socis i sòcies d’ací.


Passant al diumenge el dia l’enceta la Festa en honor a Sant Cristòfol. Es duran a terme diferents actes per a celebrar el dia del patró dels conductors. La jornada començarà a les 8’30 del matí amb la despertà. Que començarà el seu itinerari des del Passeig de Miguel Samper Peiró, Michel, per a acabar en el mateix lloc.

A les 11 del matí en l’Església de Nostra Senyora de l’Assumpció, missa en honor a Sant Cristòfol. A continuació, la junta, tots els socis que ho desitgen i l’Agrupació Musical de Pego, es dirigiran pel carrer La Pau a l’avinguda de Fontilles, donant-se així l’eixida a la desfilada que partirà del Passeig del Clot i seguirà pel carrer Dénia, Av. Fontilles, Sant Rafel, Sant Carles, Sant Marc, Sant Joan, Pere Sala, Passeig Cervantes, Pla de la Font i acabant al carrer Sant Agustí, on es donarà la benedicció a tots els vehicles que haja acompanyat la imatge del patró.

A la 1 de la vesprada visita a la Residència de Sant Joan de Déu. I a continuació tradicional vi d’honor.

A les 2’30, dinar de germanor amb retirada prèvia de tiquets que es podran adquirir a la Casa de Cultura. La reserva de tiquets s’haurà de fer abans del dimecres, 17 de juny.


Cap a les 11 del matí i per a celebrar els 25 anys d’escoltisme del grup Scout, aquestos han organitzat una gimkana a l’aigua per als més joves. El Grup Scout de Pego es concentrarà al passeig Cervantes per a celebrar el dia dels xiquets i xiquetes. Així que tota la xicalla agafeu el banyador, la tovallola, protecció solar i a gaudir de la festa de l’aigua el diumenge, 21 de juny.
579 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!