Als cursos d’anglés per al turisme i de prevenció de riscos laborals queden places per autònoms

Creama Pego informava que les places destinades a les persones desocupades ja estaven totes cobertes, no així les destinades als autònoms. És per això que es feia una crida a les persones autònomes interessades en els mateixos perquè s’inscriguen.
De les tres propostes de cursos de Creama Pego, destinats a persones desocupades i a persones autònomes. El d’anglés per al turisme i el de prevenció de riscos laborals han tingut un èxit absolut entre aquelles persones que actualment es troben sense feina. I és que les places destinades per a les persones desocupades ja estan totes cobertes. És per això que des de Creama Pego es fa una crida a les persones autònomes que estiguen interessades en realitzar-los que s’inscriguen el més aviat possible.

Les inscripcions es poden fer acudint a Creama Pego, al carrer Sant Agustí, 4-6, 2ª planta o telefonant al 96 557 12 55. També es pot enviar un correu a adl-pego@creama.org

El curs d’angés per al turisme té una durada de 40 hores presencials que s’impartiran des del 27 d’agost fins el 27 de setembre, dilluns, dimecres i dijous de 19 a 21.30h.

El curs de prevenció de riscos laborals té una durada de 8 hores i es durà a terme el 24 i 25 de setembre de 15 a 19h.

Pel que fa al curs de monitor acompanyant de senderisme que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre, de 9.30 a 13.30h. i de 16.30 a 19.30h. encara queden places.
677 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!