ALMA inicia una campanya de recollida de material escolar

Tot el que s’arreplegue serà repartit en els diferents col·legis de Pego. Les persones interessades en col·laborar poden dipositar el material en el banc d’aliments, en Serveis Socials, en la Tendeta Solidària o en els mateixos col·legis. Ho poden fer durant tot el mes de setembre.
Amb l’inici del mes de setembre hi ha moltes que es posen en marxa. Una d’elles és la iniciativa de l’associació ALMA que enguany torna a reeditar (este serà el quart any), amb la proximitat del començament del curs escolar, la campanya solidària de recollida de material escolar. ALMA compta amb el suport de la regidoria d’Educació en esta campanya.

Es tracta d’un Banc de material escolar que té com a objectiu repartir tot el material que es puga recollir entre els diferents col·legis de Pego perquè estos els distribuïsquen entre l’alumnat que consideren que més ho necessita.

Des d’ALMA, a més d’aportacions materials també sol·liciten «persones voluntàries que ens ajuden a la recol·lecta en distints punts com el mercat dels dijous». Així mateix demanen la col·laboració «d’altres associacions i establiments a recol·lectar el material que es vaja aportant».


Material recollit l’any passat


Pel que fa a les persones que desitgen col·laborar donant directament material escolar, estes poden dipositar les llibretes, bolígrafs, llapis de colors, retoladors, motxilles, carpetes, etc., en el banc d’aliments, en Serveis Socials, en la Tendeta Solidària, en els mateixos col·legis o en altres establiments privats del municipi i Monte Pego. ALMA també deixa un número de contacte: 649.28.58.36

El missatge final d’ALMA és: ajuda a omplir «les seues motxilles d’il·lusió. Et necessitem. Ajuda’ns a ajudar».
411 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!