Aleix Rodríguez formarà part de la Selecció Valenciana Aleví de Futbol

El dilluns s’incorporarà a la disciplina d’aquesta per a jugar el Trofeu televisat de Futbol Set. A més, repassarem la resta de partits per a aquest cap de setmana. El futbol pegolí està d’enhorabona, ja que a més de tenir un exjugador centenari, Finor, té una jove promesa entre les seues files. I és que no sé si l’audiència recorda que el 30 de gener donàvem la notícia de què Joan Piera i Aleix Rodríguez s’havien desplaçat a Altea per a jugar davant els seleccionadors de la futura Selecció Valenciana Aleví de Futbol.

Aleix Rodríguez ha continuat conquerit els seleccionadors amb el seu joc i és per això que aquest dilluns que ve, el 18 de febrer, s’incorporarà a la disciplina d’entrenaments de la Selecció Valenciana Aleví.

Aquesta novell selecció participarà en el Trofeu de Futbol Set que properament es disputarà entre les distintes seleccions autònomes. La competició serà retransmessa per televisió.

PARTITS DEL CAP DE SETMANA

FUTBOL

A CASA
Dissabte, 16 de febrer.

Camp del Cervantes
11:30 h. Infantil “B” del Pego CF contra el CD El Campello “B”

17:00 h. Pego CF “B” – CF Bellreguard

Camp del Pujol

Els Alevins i Benjamins del Pego CF juguen contra els seus respectius de La Vilajoiosa CF “A”, a les 10:00 i 11:00 h. respectivament.

I també al llarg del matí es jugarà una nova jornada del campionat de futbol set local en les seues dues modalitats de benjamins i alevins.

Diumenge, 17 de febrer.
Camp del Cervantes

11:30 h. Juvenil “A” del Pego CF – FBCD Catarroja “A”

17:00 h. Pego CF – Novelda CF

FORA DE CASA

Dissabte, 16 de febrer.

L’Infantil “A” i el Cadet del Pego CF es desplacen a Xàbia a jugar contra els respectius del CD Xàbia “B”, al Camp Municipal de Xàbia, a les 11:00 h i 12:30 h respectivament.


BÀSQUET
JORNADA SETZENA (17 de febrer)

Els xics són els que jugaren en casa, al Pavelló Ausiàs March.

Júnior masculí: dissabte 16, 18:00 h. CB Pego – CB L’Alfàs

Sènior masculí: dissabte 16, 20:00 h. CB Pego – CB Tavernes de Valldigna


I les xiques fora de casa.

Sènior femení: descansa per calendari

Júnior femení: dissabte 16, 17:30 h
Col•legi Esclaves Sagrat Cor de València – CB Pego

NOTA: La Federació li ha demanat el Pavelló al CB Pego per al dissabte 23 de febrer per a reunir a les seleccions d’Alevins femenina i masculina.


523 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!