Albardins presenta disc el dissabte

La Capitania Cristiana continua apostant per la música en directe, en aquesta ocasió d’una manera especial, ja que aquest dissabte presenten el seu CD ‘Xe que ganes’ en una doble sessió, a les 7 de la vesprada i a les 11 de la nit en una coneguda discoteca de Pego. El disc recull cançons tradicionals i pròpies. La Capitania Cristiana de 2009, la Filà Albardins, és plena de músics i això es nota en la seua aposta per la música com a un dels eixos principals previs a les festes de Moros i Cristians d’enguany. Unes festes, per cert, que cada vegada estan més a prop. Albardins van apostar per la música en directe organitzant, junt al programa radiofònic d’aquesta casa, l’Illa d’Encanta, els VI Concerts de Ràdio Pego. Ara l’aposta per la música en directe es consolida, però d’una manera molt més personal. I és que dissabte, 13 de juny, en una doble sessió, a les 7 de la vesprada i a les 11 de la nit, Albardins presentaran, a l’Havana, el disc de la seua filà ‘Xe que ganes’. Un recull de cançons tradicionals i pròpies. Aquest “és un projecte que ja fa temps que li peguem, en principi, va uns quants anys, van fer una gravació casera d’algunes cançons nostres i d’altres molt antigues del poble. Enguany ens hem decidit a acabar-lo”, explicava el president d’Albardins, Ferran Moya que assegurava que no hi ha cap objectiu concret al darrer de l’edició d’aquest CD, sinó que l’han fet, simplement, “perquè som una colla de músics un poc gamberros allí a la càbila i ja està”.

Aprofundint en les cançons que inclou el disc, Moya, avançava que hi ha cançons pròpies dels Albardins “fetes i inventades en la càbila; també hi ha cançons que els nostres avis i pares cantaven abans”, l’himne dels Albardins i altres lletres de McQueen musicades per Paco Peretó.

La doble sessió de presentació es deu a què les entrades venudes pels Albardins són moltes i en una sola sessió no canvia tot el quòrum a l’Havana. D’altra banda, els 10 euros que val l’entrada inclou el CD ‘Xe que ganes’ i veure a ‘Los niños Cantores”, el 99% d’ells Albardins i l’espectacle paral•lel amb tocs teatrals que també es durà a terme.

826 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!