Al voltant de dos-centes persones indignades es manifesten a Pego

Va ser dimecres passat. A les 19:30 hores van eixir de la Creu del Passeig per a dirigir-se a la Plaça de l’Ajuntament i fer públic el seu rebuig a plans com el pacte de l’euro, la corrupció, les retallades socials, l’opacitat, la manipulació o la violència.
Els indignats i les indignades de la comarca que van començar per acampar a Dénia, la capital comarcal, fa unes setmanes que van decidir escampar la protesta i el moviment del 15-M per la resta de la comarca. Pego ha estat el primer punt d’expansió amb un ampli recolzament, ja que a la primera assemblea que va tenir lloc al municipi van acudir més d’un centenar de persones. Eixe dia es va decidir per unanimitat dur a terme una manifestació. Aquesta havia de dur-se a terme abans que s’acabara el mes de juny, perquè una de les característiques de Pego és que la gent després de la Fira se’n baixa al mar, quasi en massa. És per això que es decidí que la manifestació seria el dimecres, 29 de juny, dia del patró del municipi. Aquesta va eixir de la Creu del Passeig Cervantes a les 19:30 hores per tal de no coincidir en cap dels actes programats per a honorar a l’Ecce-Homo, ja que l’objectiu de l’Assemblea era visibilitzar-se, no enfrontar-se amb ningú.

Dimecres, més de 200 indignats i indigna de Pego i altres pobles de la Marina Alta, la majoria gent jove, va recórrer els carrers que van del Passeig Cervantes a la Plaça de l’Ajuntament cridant consignes com «Ningú no ens representa» i «El 15-M ens mou», “nosaltres indignats, vosaltres indignes”. Com a capçalera, un cartell ben clar amb tot el que es reivindica al moviment 15-M: “No al pacte de l’euro, la corrupció, les retallades socials, l’opacitat, la manipulació i la violència”, signat per l’acampada de Dénia.

L’Assemblea d’Indignats del Poble de Pego ja està buscant data i hora per a la propera reunió.
427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!