Ajardinen dos de les tres rotondes de Pego a Oliva

El cost del projecte ascendix a 10.000 euros i en la rotonda que encara falta acondicionar s’instalarà dos rodes de molí i una escultura.
El passat dimecres es van acabar els treballs d’adequació i ajardinament de dos de les tres noves rotondes de Pego. En concret ha sigut una de les dos existents en l’accés des d’Oliva i la ubicada en l’entrada des d’Atzúvia les que s’han decorat amb arbratge autòcton mediterrani. Segons el primer edil, el popular Carmelo Ortolà va assenyalar que des de l’ajuntament s’havien decantat “per les palmeres i els margallons, perquè estes plantes defineixen la nostra identitat com a poble. Només cal recordar que, per exemple, el logotip turístic de la Comunitat Valenciana és una palmera”.

La inversió que s’ha realitzat en cada rotonda és de 5000€, amb la qual cosa Ortolà ha destacat que “no cal malgastar els diners per a fer una cosa bonica i agradable” en clara al•lusió a les fonts col•locades per l’anterior equip de govern en les rotondes del polígon industrial pegolí. A més, l’Alcalde ha agraït els esforços de la regidoria de parcs i jardins així com la d’obres i serveis per aconseguir adequar les infraestructures en un temps rècord i amb un pressupost més que ajustat.

D’altra banda, l’Ajuntament de Pego té previst condicionar l’última rotonda que queda, situada en la carretera d’Oliva, al mes de novembre. Segons Ortolà “s’està estudiant un projecte més complex per a esta rotonda, perquè volem combinar en ella com es representarà allò tradicional amb dos rodes de molí, amb allò modern que estarà reflectit per una escultura, tot això combinat en un mateix espai. No hem d’oblidar que esta rotonda és la primera de totes quan s’entra a Pego, per la qual cosa ha de ser la carta de presentació al municipi”.

427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!