Agredits dos policies locals de Pego en atendre una telefonada del 112 a la marjal

El vehicle oficial va ser envestit dos vegades per un home d’uns 40 anys, propietari de dos gossos perillosos, que va fugir amb cotxe dels llocs dels fets, el Blau del Galapatar. En la fugida, va ser quan va investir el cotxe de la policia local de Pego.
El passat diumenge, 8 de març, agents de la Policia Local de Pego van viure un d’eixos fets que solen ser excepcions, però que tot i ser aïllats, no deixen d’ocórrer al llarg de l’any. Van rebre una telefonada del servei d’emergències 112 comunicant-los que al Blau del Galapatar una persona havia telefonat denunciant que el seu gos havia estat mossegat per un altre de raça perillosa.

Només penjar el telèfon dos agents de la policia es van desplaçar al lloc indicat. Allí van veure un home d’uns 40 anys, amb la cara i les mans tacades de sang. L’home estava junt amb un gos qualificat com a potencialment perillós, un American Stafforshire Terrier. L’animal estava solt i sense boç. L’home es trobava estès a terra impedint que el vehicle de la persona denunciant poguera moure’s.

Davant l’escena, els agents de la policia pegolina van baixar del seu vehicle per aclarir el succeït i tranquil·litzar la persona estesa a terra. La reacció de l’home va ser alçar-se i començar a insultar i amenaçar els agents. Així mateix, els va explicar que tenia la cara i les mans plenes de sang perquè havia hagut de separar el seu gos de l’altre (l’atacat).

De sobte, en el transcurs de la conversa amb els agents, l’home va manar els seus gossos —en va aparèixer un segon— atacar els policies. Estos van intentar protegir-se amb el que duien, una tasser, un descarregador elèctric que immobilitza la víctima. Malgrat tot, l’ordre va ser tan sobtada que no van tindre temps a reaccionar.

Mentrestant, l’home va aprofitar per agafar el cotxe i fugir. Els agents el van seguir i, en un moment determinat, el vehicle va frenar i va posar marxa enrere. Els agents, reaccionaren frenant, però no van poder evitar que el vehicle de l’agressor impactara en el seu. Després de l’impacte, el cotxe perseguit va tornar a circular i, a uns 500 metres, va repetir l’operació anterior i va tornar a impactar en el vehicle de la policia local de Pego.

El proper que fa el conductor és tornar a arrancar. En esta ocasió a gran velocitat. Això va provocar que els agents el perderen de vista. L’agressor es va dirigir cap Oliva en direcció cap a les Aigües.

Així les coses, els policies van tornar al lloc dels fets i van aconseguir, a partir de la matrícula, reconèixer el conductor del vehicle. El van telefonar i, tot i que no van poder parlar directament amb ell, sí van aconseguir parlar amb algun familiar. Li van transmetre que se’l requeria perquè es presentara en dependències de la Policia Local de Pego o a la caserna de la Guàrdia Civil.

Dilluns, l’agressor es va presentar a la caserna de la Guàrdia Civil de Pego. En eixe moment va ser detingut, i dimarts, posa’t a disposició judicial. Tot apunta que el jutge, en compte d’enviar-lo a la presó el va derivar al departament de psiquiatria de l’Hospital de Dénia.
690 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!