Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Setmana Santa

13 abril @ 00:00 - 21 abril @ 00:00

DIVENDRES, 11 d’abril

A les 22 h. Via Crucis organitzat per l’Ordre Fanciscana Seglar, que recorrerrà el següen itinerari:

plaça Convent, Murla, Avinguda Fontilles, Santa Cecília, San Carles, San Rafel, Filipines, Mar, Avinguda Jaume I i plaça Convent.

DISSABTE, 13 d’abril

Dia del Pregó de Setmana Santa.

A les 18:30h. Desfilaran de la Parròquia de la Sagrada Família fins a la Parròquia de l’Assumpció les bandes de tambors i cornetes amb l’orde següent:

-Dona Verònica

-Crist de la Providència

-Crist de la Columna

-Jesús de Medinaceli

-Stmo.ecce-homo

-Jesús Natzaré

-Oració de l’Hort

-Mare de Déu dels Dolores

DIUMENGE, 14 d’abril

Diumenge de Rams

A les 10:45h. A l’ermita de San Josep, solemne benedicció de rams i palmes amb processó fins a la Parròquia de la Sagrada Família, en arribar s’hi celebrarà l’Eucaristia.

ORDRE PROCESSIONAL: Creu parroquial, Dona Verònica, Mare de Déu de la Pietat, fidels de paisà, Jesús Natzarè, Autoritats eclesiàstiques,civils i Oració de l’Hort.

ITINERARI: Sant Josep, Sant Joan, San Marcos, Mestre Berenguer, Parròquia de la Sagrada Família.

A les 11:00h. A la capella del Santíssim Ecce-Homo, solemne benedicció de rams i palmes amb processó fins a la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu, on se celebrara l’Eucaristia.

ORDRE PROCESSIONAL: creu parroquial, Santíssim eccehomo, Crist de la Providència, Jesús de Medinaceli, fidels de paisà,Crist de la columna, autoritats eclesiàstiques,c ivils i la Mare de Déu dels Dolors.

NOTA: Es prega als confrares que s’incorporen en els seus respectius confraries, deixant el lloc als fidels de paisà als assistents que no pertanguen a cap confraria.

A les 17:00h. Eixida processional de la Parròquia de l’Assumpció per a resar l’exercici dels Dolores de la Mare de Déu en el Calvari.

ORDRE PROCESSIONAL: Creu parroquial, Mare de Déu dels Dolors, fidels de paisà, autoritats eclesiàstiques i civils.

ITINERARI D’ANADA: Plaça Ajuntament, Primogenitura Cendra, San Agustí, Pla de la Font, Passeig Cervantes i Calvari.

ITINERARI DE TORNADA: Calvari, Passeig Cervantes, Pla de la Font, Moreral, Ramon i Cajal, Major, plaça Ajuntament, Ecce-Homo, Capella de l’ecce-homo.

A continuació, serà el trasllat del Sant Sepulcre a la Parròquia de l’Assumpció.

La imatge de la Mare de Déu de la Pietat eixirà des de l’Ermita de Sant Josep, fins a la capella del Santíssim Ecce-Homo.

DILLUNS SANT, 15 d’abril

A les 20:30h. En la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu, tindrà lloc la celebració Penitencial per a adults.

DIMARTS SANT, 16 d’abril

A partir de les 9:00h. S’iniciara la tradicional Salpasa des de les dos parròquies.

A les 21:00h. Trasllat de la imatge de la Verònica des de la parròquia de la Sagrada Família.

ITINERARI: Sagrada Família, Mestre Berenguer, San Marcos, Picadora, Gabriel Miró, Avinguda Jaume I, Major i eccehomo.

DIMECRES SANT, 17 d’abril

A les 19:30h.Tindrà lloc la Celebració Penitencial per a adults en la Parròquia de la Sagrada Família.

A les 22:00h.Trasllat de la imatge de la Creu de les Insíginies i Oració de l’Hort des de la parròquia de la Sagrada Família.

ORDE PROCESSIONAL: confraria Jesús Natzarè portant la Creu de les Insígnies; confraria del Crist de la Columna, confraria del Santíssim eccehomo, confraria de Jesús de Medinaceli, confraria de la Mare de Déu dels Dolors, confraria del Crist de la Providència, confraria de la Pietat i confraria i imatge de l’Oració de l’Hort, autoritats eclesiàstiques i civils.

ITINERARI: Sagrada Família, Mestre Berenguer, San Marcos, Parcent, Orba, Fra Fernando Alcina, San Carles, San Rafel, Plaça dels Franciscanes de la Puríssima Concepció, Poeta Lorente, Major i eccehomo.

DIJOUS SANT,18 D’ABRIL

A les 10:00h. S’iniciarà el Via Crucis per a jóvens a la muntanya Ambra.

HORARIS D’EUCARÍSTIAS

A les 16:00h. A la Residència SAN Juan de Déu.

A les 16:30h. A la Parròquia de la Sagrada Família.

A les 17:00h. A la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

A les 18:00h. Eucaristia Solemne a la Parròquia de la Sagrada Família.

A les 18:30h. Eucaristia Solemne a la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

LA PARRÒQUIA DE LA NOSTRA SENYORA DE L’ASSUMPCIÓ ROMANDRÀ OBERTA TOTA LA NIT.

A les 21:30h. Processó General de la Passió de Jesús.

ORDE PROCESSIONAL: Creu de les Insígnies, Verge de la Pietat, Oració de l’Hort, Crist de la Columna, Estendard del Santíssim eccehomo, fidels de paisà i vestes del Santíssim eccehomo, Santíssim eccehomo, Jesús de Medinaceli, Mare de Déu dels Dolors, dones de promesa, Jesús Natzarè, Verònica, Crist de la Providència, autoritats eclesiàstiques i civils.

ITINERARI: eccehomo, Plaça Ajuntament, Mayorazgo Cendra, Ramon i Cajal, Camilo Perez, Mar, Jaume I, San Marcos, Mestre Berenguer, San Fernando, Poeta Lorente, Major, Plaça Ajuntament, eccehomo i capella.

DIVENDRES SANT, 19 d’abril

Divendres Sant de la Passió i Mort del Senyor.

EL DIVENDRES SANT ÉS DIA DE DEJUNI I ABSTINÈNCIA

A les 8:00h. Començarà el Via Crucis en la primera estació.

A les 7:30h. Processó de la Pujada al Calvari des de la Capella del Santíssim Ecce-Homo.

ORDRE PROCESSIONAL: Creu processional, Santíssim eccehomo amb la Creu de les Insígnies, confraria i imatge de Jesús de Medinaceli, confraria i imatge de la Verònica, confraria de l’Oració de l’Hort, confraria del Crist de la Columna, confraria del Crist de la Providència, confraria de la Mare de Déu de la Pietat, confraria i imatge de la Mare de Déu dels Dolores i confraria i imatge de Jesús Natzarè.

ITINERARI D’ANADA: eccehomo, Plaça Ajuntament, Mayorazgo Cendra, Sant Agustí, Pla de la Font, Passeig Cervantes i Calvari.

ITINERARI DE TORNADA: Calvari, Passeig Cervantes, Pla de la Font, Morerar, Ramón y Cajal, Major, Plaça Ajuntament, eccehomo i capella.

A les 17:00h. HORA SANTA a la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

ACCIÓ LITÚRGICA DE LA PASSIÓ I MORT DEL SENYOR

A les 18:00h. A la Parròquia de la Sagrada Família.

A les 18:30h. A la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

A les 21:30h. Processó del SANT ENTERRAMENT.

ORDRE PROCESSIONAL: Creu de les Insígnies, Oració de l’Hort, Crist de la columna, fidels de paisà, Jesús de Medinaceli, Jesús Natzarè, Crist de la Providència, Mare de Déu de la Pietat, Mare de Déu dels Dolors, Santíssim eccehomo amb la imatge del Crist Jacent, autoritats eclesiàstiques i Civils.

ITINERARI: eccehomo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí, Ramón y Cajal, Camilo Pérez, Mar, Jaume I, Major, Plaça Ajuntament, eccehomo i Capella.

DISSABTE SANT, 20 d’abril

Durant este dia no hi ha culte, l’església espera en silenci la Resurrecció del Senyor.

SOLEMNE VIGÍLIA PASCUAL DE LA RESURRECIÓN DEL SENYOR

A les 20:30h. A la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu.

A les 23:00h. A la parròquia de la Sagrada Família.

Diumenge,21 d’abril.

DIUMENGE DE PASQUA DE RESURECCIÓN DEL SENYOR

A les 9:00h. Les processons de la gojosa trobada Pasqual eixiran de les dos parròquies.

Des de la parròquia de la Sagrada Família acompanyant la Mare de Déu de Pasqua:

ORDRE PROCESSIONAL: Verònica, Mare de Déu de la Pietat, fidels de paisà, autoritats eclesiàstiques, civils i Oració de l’Hort amb la imatge de la Mare de Déu de Pasqua.

ITINERARI D’ANADA: Convent, Mestre Berenguer, Sant Marcos, Sant Joan, Sant Josep i Pla de la Font. Des de la parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu acompanyant el Crist Ressuscitat:

ORDRE PROCESSIONAL: Santíssim eccehomo, Crist de la Providència, Jesús de Medinaceli, Crist de la Columna, Jesús Natzaré, fidels de paisà, autoritats eclesiàstiques, civils i la Mare de Déu dels Dolors amb la imatge del Crist Ressuscitat.

ITINERARI D’ANADA: Plaça Ajuntament, eccehomo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí i Pla de la Font. En arribar al Pla de la Font se celebrarà la TROBADA GOJOSA DE JESÚS RESSUCITAT AMB SA MARE, LA MARE DE DÉU MARIA, on s’interpretarà l’Himne de l’Alegria. En finalitzar la Trobada, se celebrarà l’Eucaristia de Pasqua, a la part superior del Passeig Cervantes.

Finalitzada l’Eucaristia, tornada a les respectives parròquies:

ITINERARI DE TORNADA ( Sagrada Família ): Pla de la Font, Morerar, Ramon y Cajal, Jaume I, Sant Marcos, Mestre Berenguer i Convent.

ITINERARI DE TORNADA ( Assumpció de la Mare de Déu ): Pla de la Font, Morerar, Ramon i Cajal, Major, Plaça Ajuntament i parròquia.

LA PROCESSÓ DE PASQUA ÉS D’ALEGRIA, PER TANT, HAN DE SER SUBSTITUÏTS ELS PENONS MORATS DE LES BALCONADES PER ALTRES FESTIUS.

Mostra els detalls

Inici:
13 abril @ 00:00
Finalització:
21 abril @ 00:00

Organitzador

junta central de semana santa

Recinte

Pego
Pego, Alacant    03780 Espanya+ Mapa de Google