Agenda d’activitats per al cap de setmana

Agenda que obrim amb dues activitats a la Marjal Pego-Oliva. Per una banda, hi ha una visita organitzada per l’equip gestor del Parc Natural per a demà dissabte, a partir de les 9 del matí. Es diu aigua, arròs i a la marjal i la inscripció per a participar-hi es fa a través del telèfon  679 195 227 o del correu parque_pegooliva@gva.es.


D’altre costat, la Mancomunitat de Turisme ha preparat una ruta de senderisme a la llum de la lluna que es farà demà també, a les huit de la vesprada a la Marjal, de la mà de Tururac. Es tracta d’una experiència original, una barreja d’activitat física i contacte amb la natura i tot això emmarcat amb la llum especial de la lluna a les nits d’estiu. Activitat en la qual només es pot participar amb una inscripció prèvia a través del web www.pegoilesvalls.es


A més, a més, demà també es farà la ruta urbana per la vila de Pego, una visita guiada pels carrers que aproparà els i les participants a la història del municipi. Serà demà a partir de les 10. Tota la informació es troba en l’apartat d’agenda del web www.pegoilesvalls.es

 

L’agenda de demà es completa amb un concert de l’ensemble de metall i percussió de l’agrupació musical de Pego, el qual tindrà lloc a la plaça de l’Atzúbia a les set de la vesprada. L’accés serà gratuït.

 

Tanquem amb una altra ruta ja per al diumenge. A les nou i mitja del matí es donarà inici a una eixida pel Passet de Benirrama. Està organitzada per la mancomunitat de turisme i estarà guiada per Naturalismo Life. Com en les anteriors rutes, cal inscriure’s per a poder participar. El formulari està al web de Turisme www.pegoilesvalls.es el telèfon de contacte és el 966400843.

 

248 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!