Agenda d’actes per a aquest cap de setmana a Pego

Molta música amb l’audició estrellita al Musical avui divendres, els concerts de Pep Gimeno ‘Botifarra’ acompanyat pels balls de Les Dansaires d’Uxola dissabte a les 8 de la vesprada al Passeig Cervantes. Nit de Rock dissabte a partir de les 11 de la nit al Camp del Pujol amb Los Delinqüentes i La Gossa Sorda, estrenant disc o Sant Cristòfol són algunes de les activitats previstes per al cap de setmana.
Aquesta vesprada a les 7 a la Casa de Cultura, Andreu Estela, oferirà una conferència sobre les flors de Bach.

——–

L’Agrupació Musical de Pego et convida, divendres 18 de juny, a l’audició ‘Estrellita’ que tindrà lloc, a les 7 de la vesprada, al Musical.

Com totes les audicions, és el moment de mostrar tot el que s’ha anat aprenent durant el curs, en aquesta ocasió, però, l’audició és un tant més especial degut a què l’alumnat del Programa ‘Estrellita’ té entre 4 i 6 anys.

———–

Dissabte, 19 de juny, a les 8 de la vesprada, concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’. Des de Xàtiva, la prodigiosa veu que mostra tota la potencialitat de la cançó tradicional valenciana, presenta el seu últim treball, ‘Te’n cantaré més de mil’.L’acompanyaran en la pista de ball, les Dansaires d’Uixola, marcant els moviments precisos per recrear i reviure els balls d’arrel valenciana.

L’espectacle tindrà lloc al final del Passeig Cervantes.

——————–

Concert de Fira 2010 a Pego.

La Nit de Rock de dissabte, 19 de juny, a partir de les 11 de la nit al Camp del Futbol del Pujol s’intueix multitudinària i màgica amb el mestissatge com a mestre de cerimòmies.

Des de Jerez, amb ritmes més que festius, Los Delinqüentes, presentant el seu últim treball, ‘Bienvenidos a la època iconoclasta’.


Des de Pego… La Gossa Sorda, amb nou espectacle per presentar el seu últim disc, ‘L’Últim Heretge’, des d’on la llum lluirà per sobre de la foscor de la nit.


El preu de l’espectacle és de 8 euros amb entrada anticipada i de 10 euros en taquilla. Venda d’entrades a la Casa de Cultura de Pego.

Durant el concert hi haurà sorpreses i col•laboracions.

—————

L’Associació de Diabètics de Pego i Comarca informa que des de fa temps la Conselleria de Sanitat està prenent mesures per a tractar de reduir la prescripció de les tires reactives als malalts de diabetis i el seu control glucèmic. Amb la finalitat de mostrar la seua disconformitat amb la mesura, el proper dissabte, 19 de juny, a les 11’30 del matí a l’edifici de l’ONCE de València, se celebrarà un acte de rebuig.

L’Associació de Diabètics de Pego i Comarca disposa d’autobusos gratuïts per a la gent que desitge assistir. L’eixida serà a les 9 del matí des de la parada d’autobusos del Passeig de Michel. Després de l’acte de protesta a València està previst que hi haja un refrigeri. La tornada cap a Pego serà sobre la 1’30 de la vesprada.

Les persones interessades a assistir ho hauran de comunicar a l’Associació de Diabètics el dimarts i dijous de 9’30 a 11’30 del matí i el dimecres, de 6 a 8 de la vesprada a la seua seu, al Carrer Llavador, 5 ó bé, telefonant al 96 640 03 34 ó al 686 67 46 41.

—————

Diumenge, 20 de juny, Festes en Honor a Sant Cristòfol, patró dels conductors.

A les 8’30 del matí, despertà passant pels carrers per on després passarà la desfilada de vehicles a motor.

A les 11 del matí, missa en honor a Sant Cristòfol a l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció. Posteriorment es visitarà la Residència d’Ancians realitzant allí, l’acostumada ofrena.

Sense deixar passar el temps, en acabar, els anteriors actes, desfilada de vehicles a motor que eixirà des del Passeig de Michel per a continuar pel carrer Dénia, Avinguda Fontilles, carrers Sant Rafel, Sant Carles, Sant Marc, Sant Joan, Pere Sala, Passeig Cervantes, Pla de la Font i, en arribar a l’encreuament dels carrers Sant Agustí i Llavador, es beneiran els vehicles.

La Junta de Sant Cristòfol esperar comptar amb tu.

————–

Diumenge, 20 de juny, la Regidoria de Festes et convida a participar d’una jornada X-Box per a totes les edats des de les 12 del migdia fins la 1’30 i per la vesprada, de 5 a 9 de la nit, al Passeig Cervantes.

Si vols practicar les teues habilitats davant els múltiples reptes que et proposa una videoconsola d’última generació, no ho dubtes i apropa’t al Passeig Cervantes.

Nota Informativa: Aquesta activitat substitueix el dia d’escoltisme que es pot veure al programa del llibre de Festes 2010.


398 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!