Agenda cultural del cap de setmana pegolí

Encara no hem entrat en Festes, però es nota que estan ben a prop i que fa bon temps. Per no perdre’s en tot el que hi ha programat divendres, dissabte i diumenge, us detallem l’agenda.
DIVENDRES, 13 DE JUNY:

19.30h., inauguració de l’Exposició del XXXVIII Certamen Nacional de Pintura ‘Vila de Pego’, al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego. Serà també el moment de lliurar el primer premi a David Marqués Serra.
20h., al pati de la Casa de Cultura de Pego, presentació de la marxa cristiana: ‘Conqueridores 2014’, Capitania Cristiana.

La capitania 2014 us desitja que l’acompanyeu en este moment tan especial abans de les Festes de Moros i Cristians de Pego.
DISSABTE, 14 DE JUNY:

Des de les 8.30h., torneig benjamí i aleví de futbol al Camp Cervantes.
A partir de les 11h., al c/Patró, Orkos MC Marina Alta, una associació cultural que té com a passió les motos custom (tipus Harley), celebra el seu primer aniversari i us convida a passar per allí a conèixer-los i gaudir de tot el que han preparat.A partir de les 12h., III Festa de la Coca a la càbila dels Al-Garrapets.
A les 18h., al Teatre Municipal de Pego, Festival de dansa clàssica.
A les 20h., al pati de la Casa de Cultura de Pego, es presenta ‘Tot el que tinc per ballar amb tu’, l’última novel•la de l’escriptora pegolina, Elvira Cambrils.A la mateixa hora, a les 20h., estan convocats a concentrar-se tots i totes els esportistes de Pego al recinte multiactivitats ‘La Trilladora’, per a presenciar la III Gala de l’Esport.
DIUMENGE, 15 DE JUNY:
A les 19h., final Costa Blanca de colombicultura, a la partida la Sort de les Closa.688 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!